Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι στις Φυλακές Τρικάλων καθώς εντοπίστηκε τούνελ μέσα από το οποίο όπως φαίνεται, σχεδίαζαν απόδραση κρατούμενοι!

Το τούνελ εντοπίστηκε σε έρευνα που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στην πτέρυγα Γ2. Πληροφορίες του newsIT.gr λένε ότι οι αστυνομικοί ερευνούν των εξωτερικό χώρο ενώ στο εσωτερικό γίνονται έρευνες από τη δικαστική αστυνομία. Οι ίδιες πηγές, χαρακτηρίζουν σοβαρό το περιστατικό.

Είναι οι ίδιες φυλακές, από τις οποίες τον Φεβρουάριο του 2013 είχε προσπαθήσει να αποδράσει με ελικόπτερο ο Παναγιώτης Βλαστός, ενώ είχαν καταφέρει να αποδράσουν τον ίδιο χρόνο 11 επικίνδυνοι κακοποιοί, μεταξύ των οποίων και ο KOLA.

H ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης για το περιστατικό:

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στη φυλακή Τρικάλων από σωφρονιστικούς υπαλλήλους διαπιστώθηκε στο πάτωμα ενός κελιού της πτέρυγας Γ2 ένα άνοιγμα. 

Χάρη στην ετοιμότητα και στις έγκαιρες ενέργειες του προσωπικού της φυλακής και του Υπουργείου Δικαιοσύνης κάθε κίνδυνος πιθανής απόδρασης είχε αντιμετωπιστεί σε προηγούμενο χρόνο με τις δέουσες ενέργειες . Πάντως, τυχόν ποινικές ή πειθαρχικές ευθύνες διερευνώνται.