Στον ραδιοφωνικό αέρα του Sport24 Radio 103.3 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος των Τρικάλων, Βαγγέλης Φρύδας. Ο "ισχυρός άνδρας" της επαρχιακής ομάδας μίλησε στην εκπομπή "Τάπες και Καρφώματα" με τους Νότη Ψιλόπουλο και Αλέξανδρο Τρίγκα, σχολιάζοντας τη νέα συμφωνία του ΕΣΑΚΕ με τα κανάλια Novasports και τα κέρδη που προκύπτουν για όλες τις ομάδες από αυτή την εξέλιξη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νέα συμφωνία με τη Nova: "Η διετής συμφωνία είναι μία βάση για να στηριχθούμε, ειδικά αν σκεφτούμε το περιβάλλον γύρω μας και πως αυτό έχει διαμορφωθεί. Οπότε καταλαβαίνετε πόσο σημαντική είναι αυτή η συμφωνία για όλες τις ομάδες, πόσο σημαντικό είναι να ξέρεις ότι υπάρχει ένας «συμπαίκτης» τόσο σοβαρός και αξιόπιστος που εκτός από οικονομικά σε στηρίζει τόσα σαν εικόνα, σαν ομάδα και σαν μπάσκετ γενικότερα. Τα έσοδα των ομάδων από τη Nova και τον Ο.Π.Α.Π., τους δύο μεγάλους χορηγούς της κατηγορίας, είναι έσοδα που μπορείς να ξέρεις τι να περιμένεις από οικονομικής άποψης, σε ένα σαθρό περιβάλλον. Εμείς που είμαστε επαρχιακή ομάδα, όπως και άλλες επτά στο πρωτάθλημα, στηριζόμαστε πολύ στα εισιτήρια διαρκείας και τους τοπικούς χορηγούς, που αγκαλιάζουν την προσπάθειά μας όλα αυτά τα χρόνια. Το να μπει κάποιος στη διαδικασία να αγοράσει ένα εισιτήριο ή να προσφέρει κάποια χορηγία είναι πλέον πιο δύσκολο, έτσι όπως διαμορφώνεται το περιβάλλον, οπότε το να υπάρχει το μαξιλάρι… ασφαλείας που λέγεται Nova μάς κάνει να πιστεύουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα με οικονομική πειθαρχία, που θα έχει φερεγγυότητα και συνέπεια".

Για το σχεδιασμό της ομάδας: "Πλέον είμαστε δύο χρόνια στη μεγάλη κατηγορία και έχουμε δώσει σαφή δείγματα γραφής. Η προσπάθειά μας έχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο και έχει αναγνωριστεί από το σύνολο του ελληνικού κοινού. Σκοπός μας είναι να τηρηθούν όλα όσα έχουμε δείξει τα προηγούμενα χρόνια. Πρώτα από όλα να είμαστε συνεπείς στο οικονομικό κομμάτι, να είμαστε φερέγγυοι και σωστοί στις υποχρεώσεις μας και ταυτόχρονα αγωνιστικά να έχουμε, με πολύ κόπο, ένα ευτυχές τέλος στη σεζόν, που θα είναι η παραμονή. Τα υλικά για αυτή την εικόνα δεν τα ξέρουμε ακριβώς, καθώς έχουν συμβεί πάρα πολλά και πηγαίνουμε από μέρα σε μέρα. Χρειάζεται λίγο υπομονή για να κάνουμε πράξη αυτό που έχουμε στο μυαλό μας".

Sport24.gr