Χαμηλά την μπάλα κρατάει ο Κώστας Φορτούνης, παρά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στα φιλικά, με αποκορύφωμα αυτή με την Φέγενορντ. Ο διεθνής τρικαλινός μεσοεπιθετικός μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στο Έρμελο και τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά τους προκειμένου η ομάδα του Πειραιά να γίνει ακόμα καλύτερη στη συνέχεια.    

Συμφωνείς με την άποψη ότι δεν πρέπει να σηκώνουμε τον πήχη ακόμα γιατί είναι νωρίς;

Εννοείται κανένα φιλικό προετοιμασίας δίνει κάτι. Δεν σημαίνει ότι επειδή παίξαμε καλά πρέπει να σταματήσουμε εδώ . Κάναμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής. Κοιτάμε μπροστά, θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές προπονήσεις που κάνουμε και να κάνουμε ακόμα καλύτερα πράγματα στο γήπεδο.

Το θέμα, όμως Κώστα είναι εσύ που την πας την δουλειά;

Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι καλά κάνω καλή προετοιμασία. Νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση, διότι μου δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη ο προπονητής και το επιτελείο του και θέλω να συνεχίσω έτσι και ακόμα καλύτερα.

Έχει διαφορές ο φετινός Ολυμπιακός από τον περσινό; Είναι άλλος ο τρόπος παιχνιδιού;

Ο καινούριος προπονητής θέλει να παίζουμε συνεχώς από τα πλάγια, θέλει να πρεσάρουμε πολύ. Πιστεύω ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο το κάναμε πολλές φορές αυτό. Όπως είπα και πριν η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη.