Ο προπονητής των Τρικάλων BC Aries Κώστας Φλεβαράκης μίλησε σήμερα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Αρχικά σημείωσε: «Έρχονται τα παιχνίδια αυτά που παίζεται όλη η σεζόν και η φετινή χρονιά. Όλοι καταλαβαίνουμε πόσο κρίσιμο είναι το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο που είναι πολύ ενισχυμένος σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και ενισχύεται συνεχώς. Παίζει το τελευταίο του χαρτί ίσως οπότε αυτό τον καθιστά πολύ επικίνδυνο».

Για το τι θα κρίνει το παιχνίδι τόνισε: «Θα κερδίσει όποιος το θέλει πιο πολύ μέσα στο γήπεδο και θα έχει πάθος και αποφασιστικότητα».

Ο Κώστας Φλεβαράκης αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα το τελευταίο διάστημα: «Έχουμε μία εβδομάδα με αρκετά προβλήματα όσον αφορά κάποια παιδιά. Πρέπει όμως να κοιτάς να δουλεύεις με τα δεδομένα που έχεις και να δώσεις ότι καλύτερο μπορείς στις προπονήσεις και τα παιχνίδια».

Ο προπονητής των Τρικάλων BC Aries αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας: «Η παρουσία του κόσμου θα παίξει πολύ μεγάλη σημασία, ο Τρικαλινός φίλαθλος πρέπει να δείξει για μία ακόμη φορά την αγάπη του για την ομάδα και να γεμίσει το γήπεδο, να σπρώξει την ομάδα προς την επιτυχία».

Όσον αφορά τα κλειδιά για την νίκη; «Υπομονή, πάθος, ηρεμία, αποφασιστικότητα είναι τα κλειδιά απέναντι στον Πανιώνιο».

Για την κακή εμφάνιση και ήττα στην Αμαλιάδα σημείωσε: «Πάντα μέσα σε μια χρονιά υπάρχουν καλά, κακά, μέτρια και άσχημα παιχνίδια. Για μία ομάδα που παλεύει να σωθεί το να έχουμε δύο τρία παιχνίδια άσχημα δεν μπορούν να χαρακτηρίσουν την σεζόν. Πρέπει όμως να κατανοήσουμε γιατί συνέβη αυτό και να μην ξανασυμβεί. Μας βγήκε σίγουρα κόπωση. Αυτό που μετράει είναι το επόμενο παιχνίδι, να ξεπερνάς και τις καλές και τις κακές στιγμές».

Ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε και για την ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: «Προσπαθούμε να κάνουμε συνδυασμούς με παίκτες από το υπάρχων υλικό και στους αγώνες και στις προπονήσεις. Είναι διαρκώς όμως στο μυαλό μας το θέμα της ενίσχυσης και μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα έχουμε κάποιες εξελίξεις στο θέμα αυτό. Αυτή τη στιγμή όμως σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου και τίποτα περισσότερο».

Τέλος σε ερώτηση αν υπάρχει άγχος πριν από το παιχνίδι τόνισε: «Είναι λογικό να υπάρχει άγχος τόσο σε εμάς όσο και στον αντίπαλο. Όποιος είναι επαγγελματίας και βάζει στόχους έχει πάντα άγχος. Και στις μεγάλες ομάδες υπάρχει άγχος. Η διαχείριση του άγχους είναι έτσι και αλλιώς κάτι που δουλεύουμε στις προπονήσεις».