Επιτακτικής ανάγκης είναι η νίκη των Τρικάλων BC επί της Κηφισιάς, στο εντός έδρας παιχνίδι τους για την 4η αγωνιστική της Basket League, σύμφωνα με τον Κώστα Φλεβαράκη. Τα Τρίκαλα θα υποδεχθούν το Σάββατο (31/10, 17.00) το συγκρότημα των βορείων προαστίων και όπως τόνισε ο προπονητής τους σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε: «Προετοιμαζόμαστε εντατικά, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, πρέπει να κερδίσουμε  την Κηφισιά καθώς στην συνέχεια έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα, η Κηφισιά έχει μία μεγάλη προσωπικότητα τον Μαυροειδή, είναι πολύ καλή ομάδα με τον ίδιο προπονητή χρόνια στο τιμόνι».
Για την ετοιμότητα της ομάδας σημείωσε: « Η ετοιμότητα είναι έννοια σχετική.  Σε όποια κατάσταση και να είμαστε πρέπει να παλέψουμε με την νίκη. Ρόμπινσον και Τιγκ είναι άρρωστοι, το ίδιο και ο Ντάουελ, ο Τσιάρας μόλις  επέστρεψε, αλλά όλα τα παιδιά προσπαθούν και αυτό με ικανοποιεί».
Σε ερώτηση για το αν ανησυχεί  μετά την ανακοίνωση της Κηφισιάς για την διαιτησία στον αγώνα της με το Λαύριο σημείωσε: «Δεν μπορώ κατ’ αρχήν  να σχολιάσω ανακοίνωση άλλης ΚΑΕ. Βρισκόμαστε  στο 2015 και με το επίπεδο που υπάρχει δεν πιστεύω ότι οι διαιτητές μπορούν να επηρεαστούν από μία απόφαση σε άλλο παιχνίδι. Το επίπεδο τους μας διασφαλίζει ότι δεν πρέπει να ανησυχεί κανείς. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στους συγκεκριμένους διαιτητές που θα σφυρίξουν το Σάββατο  και θα παλέψουμε το παιχνίδι με όλες μας  τις δυνάμεις. Ο κόσμος θα πρέπει να γεμίσει το γήπεδο και να βοηθήσει».
Σε άλλη ερώτηση για το αν θεωρεί το φετινό ρόστερ πιο γεμάτο σε σχέση με πέρυσι τόνισε: «Και ο Καλλές που ήρθε τώρα μπορεί να δώσει άμεσα λύσεις, όντως είναι πιο γεμάτο το ρόστερ, έχουμε όμως και νέα παιδιά που δεν έχουν εικόνα από την Α1,  όλοι όμως παίρνουν χρόνο και βοηθούν.  Με ουσιαστικό ρόλο όλων των παικτών φαίνεται αν έχεις γεμάτο ρόστερ ή όχι».
Τέλος για τον Καντούγκαν δήλωσε: « Είναι ένα παιδί που οι συστάσεις λένε ότι παίζει με πολύ ενέργεια, είναι αθλητικός, δεν θα έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης, είχε και ένα καλοκαίρι γεμάτο με την Εθνική Καναδά. Ήθελε να έρθει, έχει κίνητρο να αποδείξει πράγματα».