Ο προπονητής των Τρικάλων Κώστας Φλεβαράκης δεν περίμενε να νικήσει η ομάδα του τον Ολυμπιακό, ωστόσο κάποιους στόχους που είχε θέσει τους είδε να υλοποιούνται. Όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου «ένα παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό είναι πάντα δύσκολο, όταν μάλιστα ο Ολυμπιακός είναι σε διαρκή άνοδο όπως τώρα, είναι ακόμη δυσκολότερο. Οι ρόλοι, όσο περνάει ο καιρός γίνονται όλο και πιο ξεκάθαροι και έτσι ο Ολυμπιακός γίνεται όλο και καλύτερος. Μετά τις ήττες από τον Παναθηναϊκό στο ξεκίνημα, ο Ολυμπιακός δείχνει συνέχεια όλο και καλύτερο πρόσωπο και ανεβαίνει. Αν συνεχίσει έτσι, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη οι προσδοκίες θα πρέπει να είναι μεγάλες. Εμείς κρατάμε τη σχέση ασίστ λαθών που κάναμε. Βέβαια κάναμε και κάποια λάθη που δεν περνάνε στη στατιστική, όπως ότι δεν δώσαμε τη μπάλα εκεί που πρέπει και ο Ολυμπιακός αυτά δεν τα συγχωρεί. Κοιτάμε τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που θα έρθουν. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Γιάννη, δεν είναι καθόλου τυχαία τα αποτελέσματα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».
Από την πλευρά το ο Τζιν Τιγκ ανέφερε: «είχαμε απέναντι μας μια δυνατή ομάδα, είχαμε ένα δύσκολο απόγευμα, αλλά προσπαθήσαμε να παίξουμε δυνατά. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή με την παρουσία των φιλάθλων και από τις δύο ομάδες και ειλικρινά απολαύσαμε το παιχνίδι. Πλέον κοιτάζουμε μπροστά».
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με τη σειρά επισήμανε ότι «τα Τρίκαλα ξέραμε πως διαθέτουν αθλητική ομάδα που παίζει σε υψηλό ρυθμό. Γενικά τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα πολύ καλά στημένη και δουλεμένη από τον κόουτς Φλεβαράκη. Οι παίκτες μας, ήταν όλοι συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο παιχνίδι και αυτό κρατάω. (…)Έχω να πω μόνο καλά λόγια για τα Τρίκαλα και τους εύχομαι καλή συνέχεια, τόσο στον  κόουτς όσο  και στην  ομάδα».
Τέλος ο Μιχάλης Τσαϊρέλης τόνισε: «Τα Τρίκαλα αξίζουν τον σεβασμό και την προσοχή καθώς μπορούν να σου κάνουν ζημιά αν δεν είσαι σοβαρός. Έτσι ξεκινήσαμε συγκεντρωμένοι, για τρία δεκάλεπτα παίξαμε καλά, αλλά στο τέταρτο χαλαρώσαμε, κάτι, όμως, που δεν έπρεπε να συμβεί»