Τα Τρίκαλα έβαλαν δύσκολα στον Άρη μέσα στο "Nick Galis Hall", όμως τελικά δεν τα κατάφεραν, γνωρίζοντας  δύσκολα την ήττα με 84-79 στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Basket League.
Ο προπονητής των Τρικάλων, Κώστας Φλεβαράκης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, τόνισε πως τα πολλά λάθη στοίχισαν στην ομάδα του, δηλώνοντας πάντως αισιόδοξος για το μέλλον των Τρικάλων, εφόσον συνεχίσουν με ανάλογες εμφανίσεις.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
"Για να πετύχεις το κάτι παραπάνω, με το είδος των λαθών που κάνουμε είναι πολύ δύσκολο. Παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι στο ριμπάουντ, στον προηγούμενο αγώνα είχαμε χάσει πολλά καθοριστικά, ο αντίπαλος είχε πάρει 17 επιθετικά, έκανε 21 λάθη και χάσαμε στην κατοχή. Προσπαθούμε να παίξουμε όσοι γίνεται καλύτερο, άσχετα με τον αντίπαλο. Η ομάδα παλεύει για το καλύτερο, ξέρουμε τις αδυναμίες μας. Είναι σημαντικό για την ομάδα όπως έπαιξε. Εμείς θεωρώ ότι έχουμε τύχη αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι. Ο στόχος πάντα για εμάς είναι να πάρουμε την νίκη. Συγχαρητήρια στον ΑΡΗ γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια και είναι καλό για το ελληνικό πρωτάθλημα να είναι δυνατός, όπως θετικό είναι που βλέπουμε και την ΑΕΚ να πηγαίνει στον ίδιο δρόμο. Θεωρώ ότι είναι καλό για το πρωτάθλημα να μειώνουν την διαφορά με τους δύο πρώτους. ".
Από πλευράς παικτών, ο Γιώργος Τσιάρας συμπλήρωσε: "Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα. Ο Άρης ξέραμε ότι έχει δύσκολο πρόγραμμα με ταξίδια και μία ήττα θα την κάνει σε αυτό το πρόγραμμα. Αυτό το ξέραμε και μείναμε κοντά στο σκορ ως το τέλος. Θέλουμε να ελαττώσουμε τα λάθη που κάνουμε γιατί μας κοστίζουν εύκολα καλάθια και χάνουμε τον ρυθμό μας. Η ομάδα είναι ανταγωνιστική και κάθε παιχνίδι το διεκδικούμε εντός ή εκτός. Από την πρώτη μέρα αυτό έχω στο μυαλό μου, να σώσουμε την κατηγορία και ότι καλύτερο έρθει το περιμένουμε. Δεν μπορείς να διαλέξεις αγώνες, μπορείς μόνο να ετοιμάσεις το παιχνίδι σου. Τα λάθη μας δίνουν στον αντίπαλο την ευκαιρία να βάζει εύκολα καλάθια. Με την Κηφισιά δεν παίξαμε καλά αλλά από εδώ και πέρα θα προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι".