Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Κώστας Φλεβαράκης μετά την ήττα των Τρικάλων από το Ρέθυμνο, λέγοντας πως η ομάδα του αδίκησε τον εαυτό της στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.
«Από την 2η αγωνιστική και μετά ξέρουμε ότι το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο για να σωθούμε. Παλεύουν τα παιδιά αλλά χρειαζόμαστε αρκετά άλλα πράγματα για να μείνουμε στην κατηγορία. Αυτή τη στιγμή αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πώς η ομάδα θα κερδίσει το Σάββατο. Προσπαθήσαμε. Νομίζω στο α’ ημίχρονο αδικήσαμε και εμείς τον εαυτό μας. Από κει και πέρα υπάρχουν και άλλοι παράγοντες. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Θανάση (σ.σ. Σκουρτόπουλο) και καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο γιατί είναι μία ομάδα που κοσμεί το ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και στο τέλος πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Κώστας Φλεβαράκης.
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τσιάρας είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έψαχνε τη νίκη. Προσπαθήσαμε να μείνουμε στο πλάνο του προπονητή 40 λεπτά. Δεν τα καταφέραμε. Κάναμε και πάλι πολλά λάθη αμυντικά και επιθετικά. Αυτή τη εβδομάδα πιστεύω ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι στο επόμενο ματς. Παίζουμε με τον Κολοσσό στην έδρα μας, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε μέσα στην έδρα μας».