Στο πρώτο παιχνίδι τους στα «Μαυροσκούφεια» τα Τρίκαλα BC Aries γνώρισαν την ήττα με 89-77  από τον Κολοσσό Ρόδου. Ο Κώστας Φλεβαράκης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του και σίγουρα έβγαλε τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα για την νέα ομάδα και θα αποκομίσει και άλλα μέσα από τα επόμενα δυνατά φιλικά που ακολουθούν τις επόμενες μέρες στα «Μαυροσκούφεια» αλλά και στην Λευκάδα. Ο Μακεδόνας τεχνικός αναμένει και την έλευση του Ισλανδού Βίλιαμσον ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική της χώρας του στο Ευρωμπάσκετ και αναμένεται στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου οπότε θα ενσωματωθεί στην αποστολή.

Τα δεκάλεπτα: 20-23, 46-41, 67-61, 89-77

Κολοσσός Ρόδου (Α. Λυκογιάννης): Λαρεντζάκης 15 (1), Μπίλης, Οικονομόπουλος 5 (1), Μανωλόπουλος 20 (3), Ντέιβις 19, Γεωργαλής 3, Λίντεν 3 (1), Ρέλεφορντ 12 (2),  Αγγελάκος, Λιούις 12 (3)

Τρίκαλα BC Aries (Κ. Φλεβαράκης): Ντάουελ 16 (4), Ρόμπινσον 13 (3), Σόκο 7, Κόγκερ 18 (1), Τσιλούλης 4, Κουκουλάς 2, Χουχούμης, Τσιάρας 5 (1), Σιόλογκας 2, Τιγκ 10, Βαρυτιμιάδης

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Συμεωνίδης, Λόρτος

Σε δηλώσεις του ο Κώστας Φλεβαράκης μετά το παιχνίδι σημείωσε: «Με ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια μας θέλουμε σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια προετοιμασίας να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Το τελευταίο πράγμα που κοιτάζουμε σε αυτά τα παιχνίδια είναι το αποτέλεσμα. Δουλεύουμε σκληρά ώστε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος»

(*) Σήμερα στις 21.45 τα Τρίκαλα αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα Πάτρας και αύριο στις 4 μ.μ. την Καβάλα.

Φλεβαράκης και Τσέκος με τον Μπουσβάρο

O Kώστας Φλεβαράκης με τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη

Aχιλλέας Ρουσιαμάνης, Γιάννης Τζήμας και Ευθύμης Ρεντζιάς

O Eυθύμης Ρεντζιάς με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή