Πολύ δυνατά φιλικά ματς προετοιμασίας θα δώσουν το ερχόμενο Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου οι ομάδες Κ17 και Κ15 του Α.Ο. Τρίκαλα. Θα φιλοξενήσουν στο γήπεδο του Φλαμουλίου τις αντίστοιχες ομάδες Κ17 και Κ15 του Παναθηναϊκού και θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους με ομάδες της ίδιας ηλικίας των «πρασίνων» .

Στις 16.30 θα ξεκινήσει το ματς των ομάδων Κ17 και θα ακολουθήσει ο αγώνας των τμημάτων Κ15 των δύο συλλόγων.

Στο μεταξύ σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε χθες στο γήπεδο Φλαμουλίου, η Κ17 Α.Ο. Τρίκαλα ηττήθηκε με 1-0 από τον Α.Ο. Φιλύρας. Η υπερβολική ζέστη και ίσως και η κούραση δεν επέτρεψαν να γίνει ένα ουσιαστικό παιχνίδι. Το γκολ που έκρινε την φιλική συνάντηση σημειώθηκε από χτύπημα πέναλτι.

Στο 60΄ο Πετρένκο ανέτρεψε στην περιοχή τον Κατσιάκο και από τα 11 βήματα ευστόχησε ο Δίπλας. Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Γιάννης Καλιτζάκης μαζί με τον Κώστα Καρακούση.

Διαιτητές οι : Βουτσελάς-Σταφυλάς-Αλεξόπουλος

Κ17 Α.Ο. Τρίκαλα: Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Μπαούσης, Σακελλάριος, Τσιρογιάννης, Σακελλαρίου, Μαγγούτης, Μπακάλης, Μπακατσής, Τσαρούχας, Ντόκος.

Αγωνίστηκαν και οι : Πετρένκο, Μπέγκο, Κονόμι, Βασιλόπουλος, Μπεχλιβάνος, Μπανάσιος, Ζωγράφος, Παεριστέρης, Ρουμπιές, Μπρουζούκης, Κοθράς.

Α.Ο. Φιλύρας: Βαμπούλας, Καλτσής, Κατσιάκος Δ., Κατσιάκος Χ., Βαμπούλας, Καλλιντέρης, Τσαρούχας, Δίπλας, Τσιορλιανός, Νταούλας, Ντόβας.

Αγωνίστηκαν και οι Κοντογεώργος, Θέος.