Η μεγάλη νίκη της Φαρκαδόνας μέσα στο Βελεστίνο επί του Ρήγα Φεραίου την κράτησε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής. Ο προπονητής της ομάδας Μίκι Τσίρκοβοτς μίλησε σήμερα το πρωί στην αθλητική εκπομπή του FM 100 «Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει».
Για το παιχνίδι τόνισε: «Τα παιδιά μας έπαιξαν με αξιοπρέπεια, έδειξαν διάθεση και όρεξη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ρήγας. Παίξαμε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο, δεν απειληθήκαμε αλλά στην επανάληψη δεχτήκαμε πίεση καθώς έχουμε ένα θέμα με την φυσική μας κατάσταση. Η νίκη μας κρατάει ζωντανούς στο κυνήγι της παραμονής».
Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας σημείωσε: «Χρειαζόμαστε τέσσερεις, πέντε συνθήκες που να έχουν παραστάσεις από Γ’ Εθνική. Θέλω καλούς χαρακτήρες με καλή νοοτροπία, θα δουλέψουμε ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια στον Β’ γύρο. Κανείς δεν μπορεί να μας απαγορέψει να ονειρευόμαστε».
Για την ταλαιπωρία με το γηπεδικό θέμα είπε: «Είναι δύσκολο αυτό που βιώνουμε. Αλλού προπονούμαστε, αλλού παίζουμε ενώ το γήπεδο στο Νεοχώρι δεν είναι και τόσο καλό. Είναι απαράδεκτο να μην έχουμε το δικό μας γήπεδο».
Για την επιστροφή του στα Τρίκαλα τέλος σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Βρήκα παλιούς καλούς φίλους και θα κάνω και καινούργιους. Βρέθηκα και στο παιχνίδι των Τρικάλων με την Λαμία, εικόνα με 5 και 6 χιλιάδες φιλάθλους σε άναν αγώνα δεν βλέπεις συχνά.»