Προ των πυλών βρισκόμαστε στα Τρίκαλα BC για το καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη και τον Κώστα Φλεβαράκη, που αναμένεται να κρίνει εάν θα συνεργαστούν ξανά.

Ο ιδιοκτήτης των Tρικάλων και ο έμπειρος τεχνικός είναι προγραμματισμένο να συναντηθούν αύριο Παρασκευή (19/06) στη Θεσσαλονίκη, για να συζητήσουν εκ νέου τα δεδομένα που θα ισχύσουν στην ομάδα την προσεχή χρονιά και το οικονομικό σκέλος της νέας συνεργασίας τους, έτσι ώστε να καταλήξουν στην απόφασή τους για το εάν θα συνεχίσουν μαζί και στο καινούριο πρωτάθλημα της Basket League.

Θετική διάθεση για δέσμευση φαίνεται να υπάρχει και από τις δύο πλευρές κι εφόσον δεν διαφοροποιηθεί σημαντικά η κατάσταση ο Κώστας Φλεβαράκης εκτιμάται πως θα βρίσκεται στο «τιμόνι» του θεσσαλικού συγκροτήματος και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 46άχρονος κόουτς ανέλαβε το 2013, αλλά αποδεσμεύτηκε από τα Τρίκαλα BC στα μέσα Απριλίου, αφού είχε ήδη εξασφαλιστεί η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, για να συνεργαστεί με την πολωνική Κοζαλίν που του κατέθεσε πολύ δελεαστική οικονομική προσφορά.