Ο προπονητής που έφερε τον ΑΟ Τρίκαλα ξανά στη Β' Εθνική θα είναι αυτός που θα τον καθοδηγεί και τη νέα χρονιά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. 

Ο Περικλής Αμανατίδης τα βρήκε σε όλα με τον μεγαλομέτοχο του ΑΟΤ, Χάρη Κουτσούρη, και θα παραμείνει προπονητής της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Οι δύο ισχυροί άνδρες του ΑΟΤ συναντήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στα γραφεία της ομάδας για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους, με βάση την κατ' αρχήν συμφωνία για ανανέωση που είχε γίνει μεταξύ τους τον περασμένο Μάρτιο. Χάρη στην πολύ καλή πορεία της ομάδας, όμως, το κλίμα ήταν τόσο καλό, που η συνάντηση διήρκεσε λιγότερο από 5 λεπτά, αφού δεν υπήρχε λόγος να μην οριστικοποιηθεί η συμφωνία τους!

Έτσι ο Μακεδόνας τεχνικός παραμένει στον ΑΟ Τρίκαλα και ξεκινά άμεσα τον σχεδιασμό για τη νέα απαιτητική χρονιά που ξεκινά τον Σεπτέμβριο.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη συνάντηση ο Περικλής Αμανατίδης τόνισε στο trikalascore.gr: "Είναι υποχρέωσή μας, τα επόμενα δύο χρόνια, να φτιάξουμε μία ισχυρή, οργανωμένη ομάδα που θα τη χαίρονται οι Τρικαλινοί φίλαθλοι. Η συμφωνία υπήρχε από τον προηγούμενο Μάρτιο, όταν και ανέλαβα τα ηνία του Α.Ο.Τ, απλά σήμερα οριστικοποιήθηκε. 'Έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει".