Μια εξαιρετική περίπτωση για την επίθεσή τους εξετάζουν τα Τρίκαλα. Ο λόγος για τον Σκοπιανό σέντερ φορ Χριστιάν Κιρόφσκι. Ο ψηλόσωμος στράικερ είχε περάσει μόλις για ένα εξάμηνο από τη χώρα μας κι είχε αφήσει καταπληκτικές εντυπώσεις, αφού το 2013 είχε παίξει σε 25 παιχνίδια με τον Ηρακλή, πετυχαίνοντας 12 γκολ. Αυτήν τη στιγμή είναι τριάντα ετών κι έχει να επιδείξει ένα αρκετά ενδιαφέρον βιογραφικό με θητεία σε ομάδες της Κύπρου, της Ουκρανίας, της Βουλγαρίας και του Ισραήλ.
Στην πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά ο καινούργιος προπονητής Γιώργος Μαραντάς έθεσε ως στόχο την άνοδο. «Θα προσπαθήσω για να πετύχουμε αυτό τον στόχο, αυτό θέλω εγώ, αυτό θέλει ο πρόεδρος, αυτό θέλει και ο κόσμος», ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να επηρεαστεί διόλου από το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει την προηγούμενη ομάδα του, τον Παναγιάλειο, στο ντεμπούτο του στον πάγκο των Τρικάλων.
Από εκεί και πέρα, ο Χρήστος Γιαλιάς, εκτός από την αποκάλυψη που έκανε ότι ο Πουρής ετοιμάζεται να ξαναπαίξει στα Τρίκαλα, καλωσόρισε τους νεοαποκτηθέντες Ναβάρο, Σερτζίνιο, Σαρακατσάνο, Ντόικιτς, Κοντοδήμο, Στουρνάρα, Γουάτο και Φλίγκο, ενώ «ντόπαρε» τους ποδοσφαιριστές λέγοντάς τους χαρακτηριστικά ότι είναι παικταράδες και ζητώντας τους την κατάκτηση του τίτλου.