Αρκετούς καλαθοσφαιριστές των Τρικάλων συναντούμε στην πρώτη πεντάδα των στατιστικών κατηγοριών του πρωταθλήματος. Τα Τρίκαλα δίνουν τον δικό τους αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία και κάθε παίκτης από την πλευρά του προσπαθεί να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια.

Καλύτερος όλων στα τρίποντα ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς που έχει σημειώσει συνολικά 33 με ποσοστό ευστοχίας 41,77% (το πέμπτο συνολικά).

Πολύ καλή και η παρουσία του Αλεξ Χάρις (φωτογραφία), στις βολές, όπου κατέχει τη δεύτερη θέση με ποσοστό ευστοχίας 92,31% με 12 στις 13, συνολικά ,εύστοχες βολές. Σε αυτή την κατηγορία, πρώτος με το απόλυτο 100% είναι ο Τζάστιν Ταμπς του Πανιωνίου (7/7).

Δεύτερος στα λάθη είναι ο Τζάστιν Ινγκραμ με 36, ενώ τέταρτος στις ασίστ είναι ο Νέιθαν Μπόουι με 60 και στην ίδια θέση στα δίποντα ο Αλεξ Χάρις με 57,89%.

Στο μεταξύ ο Μάριος Ματαλόν ταλαιπωρείται εδώ και καιρό έντονες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και, μάλιστα, εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ώστε με επέμβαση να ξεπεράσει μια και καλή τον τραυματισμό του.

Επομένως η συμμετοχή του στα επόμενα παιχνίδια κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.