Στα Τρίκαλα είναι ενοχλημένοι με τον Αμερικανό σέντερ Τζιν Τιγκ ο οποίος αποχώρησε απροειδοποίητα από την ομάδα έχοντας έρθει ήδη σε συμφωνία με την βελγική Λουβέν.Ο Τζιν Τιγκ αποχώρησε απροειδοποίητα από τα Τρίκαλα, με τον Αμερικανό σέντερ να έρχεται σε συμφωνία με την βελγική Λουβέν.
Στη θεσσαλική ομάδα είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι με τη συμπεριφορά του, για αυτό και δεν θα αφήσουν να περάσει έτσι απλά το θέμα. Όπως μάλιστα αφήνουν να εννοηθεί, θα κινηθούν δικαστικά ώστε να δικαιωθούν. Κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται τυχόν προσφυγή τους στη FIBA.
Από πλευράς αριθμών ο 27χρονς Τιγκ με ύψος 2.06μ. σε 14 παιχνίδια με τα Τρίκαλα στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ είχε κατά μέσο όρο 6,4 πόντους και 5,6 ριμπάουντ.
Με την απομάκρυνση του Τιγκ ο Κώστας Φλεβαράκης καλείται να συνεχίσει την προετοιμασία της ομάδας του για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας το απόγευμα του Σαββάτου (23/01, 17:00) χωρίς τον βασικό του σέντερ.
Το ερώτημα που τίθεται στην περίπτωση του Τιγκ είναι αν ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου Αμερικανού σέντερ ή θα καλύψει το κενό του με τον τραυματία Όβι Σόκο που είναι να επιστρέψει στη δράση σε δύο εβδομάδες.
Sport24.gr