Τα Τρίκαλα BC Aries επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από πέντε συνεχόμενες ήττες και αυτό σε σημαντικό βαθμό το οφείλει στον Τζάστιν Ρόμπινσον. Κόντρα στην ομάδα που τον έφερε πέρυσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Βρετανός γκαρντ έκανε τη διαφορά με τα τρίποντα του –είχε 5/7- αλλά και την ψυχραιμία του στις βολές (8/8).
*Ο Ρόμπινσον σημείωσε ατομικό ρεκόρ στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τους 23 πόντους που είχε χθες καταρρίπτοντας εκείνο που είχε δημιουργήσει στο ίδιο γήπεδο στην περσινή σεζόν ως παίκτης  του Κολοσσού H Hotels. Ο Βρετανός είχε πετύχει 19 στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι έχοντας και πάλι πέντε εύστοχα τρίποντα (5/6)!
*Ευστοχώντας πέντε φορές πίσω από τη γραμμή των 6,75 ο Ρόμπινσον «απείλησε» την κορυφαία φετινή επίδοση που παραμένουν τα έξι εύστοχα τρίποντα που είχε στην πρεμιέρα ο Κώστας Βασιλειάδης.
*Στην 64η θέση των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ βρίσκεται ο Γιώργος Τσιάρας. Έφτασε τις 257 προσπερνώντας τον Αλέξη Κυρίτση.
*Οι νικητές πήραν περισσότερους από το 1/3 των πόντων τους, από τη γραμμή των βολών έχοντας 31/38. Μάλιστα η επίδοση των εύστοχων σουτ από τη γραμμή του φάουλ, είναι η καλύτερη φετινή καθώς η προηγούμενη ήταν εκείνη των 29 εύστοχων βολών που είχαν η Καβάλα στην 3η και ο ΠΑΟΚ στην 4η αγωνιστική.
esake.gr