Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα του νέου ΑΟ Τρίκαλα στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Τσαριτσάνη κόντρα στον τοπικό Οικονόμοπου αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες (ζέστη και υψηλή υγρασία) τα Τρίκαλα (φωτογραφία από sportrikala.gr) ήταν εμφανώς πιο ποιοτική ομάδα και πήρε εύκολα τη νίκη με 3-0. Το σκορ άνοιξε στο τέλος του α’ ημιχρόνου (43’). Η φάση εκίνησε από σέντρα του Δουκάκη στην περιοχή του Γούπου και εκεί ο Κουσκουνάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη και μετά τις αλλαγές που έγιναν έφτασαν στην επίτευξη άλλων δύο τερμάτων.Η φάση του δεύτερου γκολ ξεκίνησε από τον Γκμπαλε που ξέφυγε και σέντραρε από δεξιά και απ’ το ύψος της περιοχής ο Βάσκεζ έγραψε το 0-2 του ΑΟΤ

Στο 75’ τρίτωσε το καλό για τα Τρίκαλα αφού ο δραστήριος Γκμπαλέ κέρδισε πέναλτι και ο Βάσκεζ από τα 11 βήματα έγραψε το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Οικονόμος Τ: Γούπος, Καραγιάννης, Κορομηλάς, Πρίφτης, Σιάτρας, Μπαλής, Βούζας, Κωστόπουλος, Καμπέρης, Καραγκούνης Αγροδήμος,.

ΑΟΤ: Χιώτης, Λιαμπάκης, Ρεπετσάς, Ζώνας, Νιάρος, Μουμίν, Αρσενίεβιτς, Στεφάνοβιτς, Δουκάκης, Γκονζάλες Κουσκουνάς.

ΑΟΤ Β ημιχρόνου: Σικαλιάς, Κωνσταντινίδης, Κουμπαρούλης, Παπαναγιώτου, Παπαργυρίου, Ριζογιάννης, Βαγγελή, Γκμπαλέ, Βάσκες, Μακρίδης Χαροντάκης