Με την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας χρονιάς, ξεκίνησε η προετοιμασία των ανδρών του Ασκληπιού. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο του Αϊ Γιώργη, όπου θα γίνει και το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας με τον υπεύθυνο προπονητή κ. Γούλα να επικεντρώνεται στην φυσική κατάσταση, κομμάτι απαραίτητο για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει η είσοδος στο παρκέ με την ομάδα να μπαίνει στο κλίμα της νέας χρονιάς.

Η πρώτη συγκέντρωση περιλάμβανε πολλά νέα πρόσωπα με την είσοδο στην ομάδα των ανδρών πολλών νέων αθλητών απ τα αναπτυξιακά τμήματα, σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν εμπειρίες από αγώνες με μεγάλη δυσκολία αλλά και να μπορέσουν σιγά-σιγά να επανδρώσουν την ομάδα των ανδρών.

Σε μια σύντομη ομιλία, ο πρόεδρος κ. Γιάννης Γιαννούλης αφού ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους, αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο της νέας χρονιάς-μια και το πρωτάθλημα των ανδρών είναι πολύ ανταγωνιστικό-  αλλά και στην δυνατότητα που δίνεται στους νεαρούς αθλητές να πλαισιώσουν την ομάδα των ανδρών κάτι που θα τους βοηθήσει στο μέλλον να ανεβάσουν το αθλητικό τους επίπεδο.

Για το επόμενο διάστημα η προετοιμασία θα γίνεται στον Αϊ Γιώργη με καθημερινές προπονήσεις με τις οδηγίες του κ. Γούλα που για ακόμη μία χρονιά θα βρίσκεται στο τιμόνι του ανδρικού τμήματος