Εχουμε μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας του Α.Ο.Τρίκαλα, καθώς αύριο Τετάρτη 22 Ιουλίου και ώρα 6 μ.μ, θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Μπάρας η «πρώτη» των «κυανέρυθρων» για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Α.Ο.Τρίκαλα, βρίσκεται φέτος μπροστά σε μία σημαντική πρόκληση, λόγω της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Football League, κάτι που εκ των πραγμάτων σημαίνει ότι η περίοδος της προετοιμασίας της ομάδας, θα είναι πάρα πολύ σημαντική και επίπονη.

Οι «κυανέρυθροι» θα αρχίσουν να βάζουν τις βάσεις, για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με την πρώτη προπόνηση, να αποτελεί ούτως ή άλλως πόλο έλξης για τους Τρικαλινούς φιλάθλους, που περιμένουν πως και πως την αυριανή εκγύμναση. Αναμένεται λοιπόν, η παρουσία αρκετών φιλάθλων στο γήπεδο της Μπάρας, προκειμένου να αποθεώσουν παίκτες και τεχνική ηγεσία, εκφράζοντας παράλληλα τη στήριξή τους, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Το παρόν θα δώσουν όσοι ποδοσφαιριστές ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Τρίκαλα, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η παρουσία των μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας.

Σε νέα εποχή ο ΑΟΤ με την Κ19

Ο Περικλής Αμανατίδης έχει μια εξαιρετική συνεργασία με τον προπονητή της Κ19 Γιώργο Βακουφτσή ο οποίος συναντήθηκε με αρκετούς από τους νεαρούς παίκτες που έχει στην ατζέντα του για να ενταχθούν στην ομάδα υποδομής. Αλλά η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι η συνεργασία με τα ερασιτεχνικά σωματεία, τα οποία δείχνουν αποφασισμένα να στηρίξουν την ομάδα της Κ19.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για τους παίκτες που θα αποκτηθούν ενώ η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 20 Αυγούστου.