Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΑΟ Τρίκαλα και μάλιστα εκτός έδρας, Το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου κέρδισε 2-1 μέσα στον Εύοσμο τον Αγροτικό Αστέρας και έφτασε τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Τα Τρίκαλα πήραν προβάδισμα σε κρίσιμο χρονικό σημείο με τον Κουσκουνά στο 44’ να δίνει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ο Γκμπαλέ πέρασε στο ματς στο 47’ στη θέση του Χαροντάκη και στο 66’ με πλασέ σε τετ-α-τετ έδωσε... αέρα δυο γκολ στην ομάδα του, με τον Αγροτικό Αστέρα να μην επιστρέφει στο ματς παρότι μείωσε στο 77’ με τον Τσεμπερίδη.
Αγροτικός Αστέρας: Βοσνιάδης, Καραντασιάδης,Καπίας, Σαρακατσάνος, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης (54’ Καθάριος), Οικονόμου, Κουτσοσπύρος (65’ Τοπούζης), Γέσιτς, Γιάντσης (47’ Βελλίνης)
ΑΟ Τρίκαλα: Χιώτης, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Ρεπετσάς, Ριζογιάννης, Χαροντάκης (47’ Γκμπαλέ), Μουμίν, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (74’ Δουκάκης), Γκονζάλες (89’ Βαγγελή).
Aναλυτικά τα αποτελέσματα:
Λαμία-Παναιγιάλειος 1-0
Ζάκυνθος-Ολυμπιακός Βόλου 1-0
ΑΕΛ - Πανελευσινιακός 3-1
Αχαρναϊκός - Εργοτέλης 1-2
Αγροτικός Αστέρας – Τρίκαλα 1-2
Καλλιθέα - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
Δευτέρα (5/10)
18.00: Χανιά - Απόλλων Σμύρνης
(* )Υπενθυμίζεται ότι οι αναμετρήσεις Παναχαϊκή - Κέρκυρα και Κισσαμικός - Πανσερραϊκός έχουν αναβληθεί.
(**) Προηγείται η ΑΕΛ με 6 βαθμούς, ακολουθούν τα Τρίκαλα με 4 και Απόλλων Σμύρνης, Κέρκυρα, Χανιά, Ζάκυνθος, Εργοτέλης, Καλλιθέα και Λαμία με 3.