Μέχρι το Σάββατο θα πρέπει να καταθέσουν με κάθε επισημότητα τις προτάσεις τους όσοι ενδιαφέρονται για την αγορά του ΑΟ Τρίκαλα μετά την παραίτηση Κουτσούρη. Στις 22 Αυγούστου λήγει η προθεσμία που έθεσε η διοικούσα επιτροπή των "κυανέρυθρων", προκειμένου η ομάδα να ανταπεξέλθει στις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις και να αποφευχθεί η οικονομική καταστροφή.

Οι δύο ενδιαφερόμενοι που έχουν εμφανιστεί, δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα δημοσίως για τις προθέσεις τους. Στην περίπτωση του Νίκου Παππά, αυτό αναμένεται να γίνει την Πέμπτη, ενώ ο Βαγγέλης Πλεξίδας δεν έχει κάνει κάποια νεώτερη δήλωση.

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής:

"Η διοικούσα επιτροπή της υπό σύσταση ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα έπειτα από τη δήλωση του υποψηφίου μεγαλομετόχου κ. Χάρη Κουτσούρη, σεβόμενη απόλυτα την απόφαση της Γ.Σ αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που επικαλέστηκε ο υποψήφιος μεγαλομέτοχος, οι οποίες είναι απόλυτα σεβαστές και κατανοητές, αποφάσισε να καλέσει κάθε ενδιαφερόμενο, ο οποίος επιθυμεί να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της υπό σύσταση ΠΑΕ, να καταθέσει μέχρι το Σάββατο 22 Αυγούστου επίσημη πρόταση στην διοικούσα επιτροπή η στον ερασιτέχνη ΑΟΤ.

Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί κάποιος ενδιαφερόμενος, διαβεβαιώνουμε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η αγαπημένη μας ομάδα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της FootballLeague.

Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τον κ. Χάρη Κουτσούρη που στη χειρότερη εποχή για τον σύλλογο μας έδωσε όραμα και αφιέρωσε χρόνο και χρήμα για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας. Θα τον θεωρούμε πάντα αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου μας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προπονητικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και τους εργαζόμενους στην ΠΑΕ για την υπομονή που αποφάσισαν να δείξουν για το καλό της ομάδας μας.

Τέλος ευχαριστούμε την διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα για την αμέριστη συμπαράσταση της.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Με τιμή

Η διοικούσα επιτροπή της υπό σύσταση ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ".

Παρδάλης: "Στο χείλος του γκρεμού ο ΑΟΤ"

Με δραματικούς τόνους μίλησε για την κατάσταση στην ομάδα ο επικεφαλής του Ερασιτέχνη, κ. Παρδάλης. Αναλυτικά όσα είπε: 

"Η κατάσταση είναι κακή έως απελπιστική. Τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο. Πρέπει να βρεθεί ένας μεγαλομέτοχος για να πάρει το σωματείο. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Μέχρι τις 22 Αυγούστου πρέπει να καλυφθούν άμεσα οι υποχρεώσεις , εγγυητική, προκαταβολές, δελτία.

Έχει κατατεθεί όλος ο φάκελος και περιμένει η διοικούσα επιτροπή να ανοίξει ο λογαριασμός. Προηγούνται τα μέλη και από κει και πέρα είναι ελεύθερη η αγορά των μετοχών.

Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι φιλολογικά. Ο κ. Κουτσούρης πήγε στον Πλεξίδα, ο κ. Κατσιγιάννης ενδιαφέρθηκε, χθες διάβασα το όνομα του κ. Παππά. Αυτά που έχω δεν είναι χειροπιαστά. Ο κ. Κατσιγιάννης έχει προθέσεις όχι για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου. Ενδεχομένως να βρεθούν και κάποιοι Τρικαλινοί να βάλουν κάποια χρήματα να προχωρήσει η ομάδα.

Οι παίκτες καλή τη πίστη κατεβήκαν στις προπονήσεις και τους ευχαριστώ για αυτό. Αυτή η κατάσταση δεν έχει ξανασυμβεί. Την αδυναμία του κ. Κουτσούρη την είχαμε δει και παλαιότερα και πιστέψαμε πως με τις δεσμεύσεις θα τα είχε καταφέρει. Η Κέρκυρα και η διένεξη με τον κ. Κατσιγιάννη έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι παθιασμένος με την ομάδα αλλά υπερεκτίμησε τις δυνατότητες του.

Για να τραβάμε αυτό που τραβούσαμε όχι (σ.σ για το αν ενδιαφέρονται να αναλάβουν την ομάδα). Ποιος θα καταθέσει το μετοχικό κεφάλαιο; Σαν διοίκηση πέρυσι δεν είχαμε παράπονο αλλά υπήρχαν φίλαθλοι που γύρισαν την πλάτη και δεν πήραν διαρκείας. Δεν οργανώθηκε και ένα τμήμα εμπορικό φέτος. Ενός κακού μύρια έπονται. Το θέμα δεν είναι ο Παρδάλης, ο Παναγιώτου, ο Τρικαλιώτης και να βάζει λίγο από δω, ο ένας λίγο ο άλλος.

Εμείς δεσμευόμαστε σαν ερασιτέχνης πως όπως μπορούμε θα βοηθήσουμε. Κάνουμε έκκληση σε οποιοδήποτε Τρικαλινό και αν μαζευτεί ένα ικανό ποσό να τρέξει η ομάδα και θα δούμε. Πρέπει να συστρατευτούν και οι αυτοδιοικητικοί. Όλοι πρέπει να συνδράμουν. Να γραφούν μέλη, να πάρουν μετοχές. Είναι γωνιακό μαγαζί λένε όλοι. Πιο είναι γωνιακό μαγαζί. Υπάρχουν χωριά με μετοχικά κεφάλαια και τα Τρίκαλα είναι πουθενά. Δεν έχω να μεταβιβάσω καμία ομάδα στον Πλεξίδα η διοικούσα επιτροπή είναι αρμόδια . Όποιος έρθει και πάρει το μετοχικό κεφάλαιο θα είμαι μαζί του. Άσχετα αν συμφωνώ η διαφωνώ. Να αφήσουμε τις εσωστρέφειες. Ο ΑΟ Τρίκαλα είναι στο χείλος του γκρεμού".