Πριμ στους παίκτες για την νίκη τους επί της Κέρκυρας έδωσε ο μεγαλομέτοχος, Χρήστος Γιαλιάς. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μας, εξέφρασε με αυτόν τον τρόπο την ικανοποίηση του για την εμφάνιση και τη νίκη των «κυανέρυθρων» απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που διεκδικεί την άνοδο στη Super League αλλά και κόντρα στη διαιτησία.
Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα, αλλά παράλληλα προσπάθησε να ρίξει και τους τόνους.
«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου. Σήμερα, επειδή ήταν και τηλεοπτικό το παιχνίδι, παιχνίδι Β' Εθνικής δεν ήταν. Θα ξεκινήσω από τον αγωνιστικό χώρο. Είμαι εγώ πρώτος που είπα μία εβδομάδα πριν ότι δεν θα ευνοήσει τις δύο ομάδες. Είδαμε την ομάδα των Τρικάλων να παίζει ποδόσφαιρο, να βάζει την μπάλα κάτω και την ομάδα της Κέρκυρας να προσπαθεί με μεγάλες μπάλες να βάλει την μπάλα στην περιοχή μας.
Ενδεικτικά να αναφέρω ότι το τρίτο γκολ είναι γκολ για σεμινάριο. Με διαιτησία δεν ασχολούμαι, απλά θα αναφέρω ότι για 4ο παιχνίδι η ομάδα των Τρικάλων δεν αντιμετωπίζεται όπως πρέπει. Ξέραμε ποια ομάδα αντιμετωπίζαμε. Νομίζω ότι ήμασταν καλά διαβασμένοι. Για μένα η Κέρκυρα διαθέτει το πιο ποιοτικό ρόστερ στην κατηγορία. Τακτικά κινηθήκαμε σε υψηλά επίπεδα. Τα γκολ που δεχόμαστε είναι το πρώτο από μια αδράνεια και το δεύτερο από στατική φάση σε μια ολιγωρία δική μας. Ιδρώσαμε και ματώσαμε για να πετύχουμε γκολ. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο δίκαιο, μας αδικεί για ένα μεγαλύτερο σκορ.
Χαίρομαι που ευχαριστήσαμε τους φιλάθλους της ομάδας. Είναι μια μεγάλη νίκη. Η ομάδα ξεκίνησε με αρκετά προβλήματα. Παραμένουμε προσγειωμένοι και πάνω από όλα ταπεινοί. Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ομάδα της Κέρκυρας», τόνισε αρχικά.
Για τους στόχους της ομάδας είπε: «Ο κ. Γιαλιάς είναι εδώ, μπορείτε να τον ρωτήσετε. Ο δικός μας στόχος είναι να πάμε στην Καρδίτσα την επόμενη Δευτέρα και να κερδίσουμε την Αναγέννηση. Προσωπικός μου στόχος είναι να πάω μια μέρα να πάω να προπονήσω τη Νότιγχαμ Φόρεστ και την Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Για να είμαι ειλικρινής είχα αμφιβολία και ενστάσεις για την ποιότητα του παιχνιδιού λόγω του αγωνιστικού χώρου. Είδαμε μια Κέρκυρα που δεν κλείστηκε. Βλέποντας το παιχνίδι είχαμε πολύ καλό ρυθμό. Η ομάδα έβγαλε αντίδραση. Είναι προϊόν δουλειάς, δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια. Δεν περίμενα τόσο μεγάλο σκορ, αλλά ότι θα κερδίσουμε το περίμενα. Κάθε παιχνίδι είναι ένα ντέρμπι. Και στην Πάτρα και στον Αγροτικό Αστέρα και με την Καλλιθέα και με τον Κισσαμικό ντέρμπι ήταν.
Για δείτε την ομάδα του Κισσαμικού που βιάστηκαν μερικοί. Τοπικό ντέρμπι είναι για τους οπαδούς. Αν εμείς κάθε Κυριακή προσπαθούμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, νομίζω το έχουμε δείξει ήδη. Ο κόσμος δεν έχει να φοβηθεί από εμάς τίποτα. Θα πάμε την Δευτέρα στην Καρδίτσα σεβόμενοι την Αναγέννηση να κερδίσουμε».
Σχετικά με τη διαιτησία, υποστήριξε: «Δεν θα μιλήσω για διαιτητές. Αν όντως είναι πέναλτι της Κέρκυρας, εγώ μπορεί να λέω ότι μπορεί να είναι. Εμένα με εκνεύρισε ο επόπτης γιατί δεν κοίταγε τη δουλειά του, εκνεύρισε τους ποδοσφαιριστές. Έχουν γίνει φάουλ για κάρτα που δεν έχουν δοθεί».
Εκεί πήρε το λόγο ο κ. Διγκόζης και τόνισε: «Εμένα με μπέρδεψες. Να με βοηθήσεις. Δεν ξέρω τι να πω στους παίκτες μου. Επειδή είσαι 10 χρόνια προπονητής και εγώ 5, ήσουν και στη Σούπερ Λίγκα θέλω να με βοηθήσεις».
Ο Παναγόπουλος, αφού επισήμανε πως θα πρέπει να πάρει το βίντεο, του απάντησε: «Είδα μια ομάδα που όταν έβαλε την μπάλα κάτω και δημιούργησε προβλήματα και είδα και μια ομάδα που όταν σήκωσε την μπάλα είχε προβλήματα».
Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Δουκάκης, ο οποίος δήλωσε: «Μια μεγάλη νίκη κόντρα σε ένα πολύ καλό αντίπαλο που διεκδικεί την άνοδο στην Α' Εθνική. Όλη την εβδομάδα δουλεύαμε σε αυτά που μας έλεγε ο προπονητής μας. Πιστεύω ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να είναι μεγαλύτερο το σκορ. Είμαστε ευχαριστημένοι. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, βήμα βήμα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Κέρκυρα. Δεν θέλω να σταθώ στη διαιτησία. Δεν πιστεύω πως η ισοπαλία ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα».