Σε συμφωνία με συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους έχει προχωρήσει το επιτελείο των Τρικάλων, μεταξύ των οποίων είναι και ο πρώην παίκτης του ΑΟΤ Αχιλλέας Σαρακατσάνος. Ωστόσο λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που προκύπτουν ως επακόλουθο της τραπεζιτικής αργίας, παίζεται καθυστέρηση στις ανακοινώσεις  μέχρι να διασφαλιστεί η ομαλότητα  για να πιστωθούν και οι οικονομικές εγγυήσεις στα νέα συμβόλαια που θα υπογραφούν

Σύμφωνα  με δημοσίευμα του «Διαλόγου» ως κλεισμένη πρώτη μεταγραφή θεωρείται η επιστροφή του Αχιλλέα Σαρακατσάνου που έμεινε ελεύθερος από τη Λάρισας, ο οποίος αναμένει το άνοιγμα των τραπεζών για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την ομάδα της πόλης του.

"Για τη θέση του τερματοφύλακα πέραν του πρίφτη «παίζει» δυνατά και η περίπτωση του Σετρζιαν Μπλάζιτς που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα υπερασπιζόμενος την εστία της Λαμίας. Μάλιστα η εμπειρία του Μπλάζιτς ήταν καταλυτικά σε πολλά δύσκολα παιχνίδια της ομάδας και σίγουρα αποτελεί μια καλή περίπτωση που έχει μπει ψηλά στη λίστα των Τρικάλων. Ο 33χρονος Μαυροβούνιος έχει αγωνιστεί ξανά στη χώρα μας με τα χρώματα του Λεβαδειακού και του Παναιτωλικού. Ακόμη έχει παίξει στο Βέλγιο στη Σταντάρ Λιέγης και στην Κύπρο στη Νέα Σαλαμίνα και στην Ανόρθωση.

Από τη μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών βγήκε στην επικαιρότητα και το όνομα του Πέτρου  Κοντέων ενώ είναι γνωστές και παλαιότερες οι αναφορές για τον   Γκαστόν Γκονζάλες , αλλά και για τους Αργεντίνους  Κουέβας και Τσιστέρνα που προτάθηκαν από τις αρχές του μήνα στη διοίκηση της ομάδας", τονίζεται στο δημοσίευμα για τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους του ΑΟΤ.