Η μεγάλη γιορτή του Μαζικού αθλητισμού, ο 33ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας ολοκληρώθηκε. Η Αθήνα για άλλη μια χρονιά φόρεσε τα γιορτινά της και υποδέχθηκε δρομείς από όλα τα μέρη του κόσμου. Δρομείς που επέλεξαν αυτήν την δύσκολη διαδρομή με σκοπό να βιώσουν την εμπειρία να τρέξουν στην μια και μοναδική Κλασική-Αυθεντική Μαραθώνια διαδρομή. Πάνω από 10.000 δρομείς βρέθηκαν την Κυριακή το πρωί στην εκκίνηση ,στον Μαραθώνα ,για να διανύσουν τα 42.195 μέτρα. Με πολλή προσπάθεια, επιμονή και υπομονή κατάφεραν να καλύψουν την απαιτητική αυτή διαδρομή και μπαίνοντας μέσα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας η χαρά και η συγκίνηση ήταν τόσο μεγάλη και έντονη που όλη αυτή η κούραση και υπερπροσπάθεια ξεχάστηκαν μεμιάς .
Όλα αυτά είχαν την τύχη να βιώσουν περισσότεροι από πενήντα συμπολίτες μας. Μέλη του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων  βρέθηκαν μέσα σ’ αυτό το γιορτινό ανθρώπινο ποτάμι και γεύτηκαν τη χαρά της συμμετοχής και του τερματισμού του Αυθεντικού Μαραθωνίου μέσα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Ανάμεσα τους πολλοί έμπειροι δρομείς μας με πολλαπλές συμμετοχές αλλά και δρομείς που έτρεξαν για πρώτη φορά και τα κατάφεραν. Τους αξίζουν όλους πολλά Συγχαρητήρια ! Μπράβο σας! Μας κάνατε για μια ακόμη φορά περήφανους. Ραντεβού του χρόνου με υγεία και με περισσότερες εμπειρίες να σταθούμε πάλι  στην εκκίνηση του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας! Στα αποτελέσματα , εντυπωσιακές επιδόσεις είχαμε από μέλη μας στον Μαραθώνιο δρόμο. Τρεις δρομείς μας κατέβηκαν τις τρεις ώρες και τερμάτισαν ανάμεσα στους κορυφαίους Έλληνες  μαραθωνοδρόμους. Πρόκειται για τους Νικόλα Γεραγόρη,  Ηλία Γιακίμη και τον Κωνσταντίνο Κακαράντζα. Οι τρεις δρομείς ακολουθώντας σωστή τακτική  και πηγαίνοντας μαζί για περισσότερα από 38 χιλιόμετρα βοηθήθηκαν πολύ ο ένας από τον άλλο. Κάπου εκεί ο Νίκος Γεραγόρης άρχισε να ανεβάζει το ρυθμό του με αποτέλεσμα να αφήσει λίγο πίσω τους άλλους δυο δρομείς. Τερμάτισε σε 2:55:57 και πέτυχε ατομικό ρεκόρ στην συγκεκριμένη διαδρομή. Τον ακολούθησε λίγο πιο πίσω ο Ηλίας Γιακίμης καθώς τερμάτισε σε 2:56:17 και κατέβηκε και αυτός για πρώτη φορά τις 3 ώρες στην Κλασσική διαδρομή. Μαζί τους το νέο αίμα του Συλλόγου μας. Ο Κωνσταντίνος Κακαράντζας πήγαινε μαζί με τους 2 έμπειρους δρομείς μέχρι περίπου το 35ο χλμ. όπου κάπου εκεί άρχισε να μένει από δυνάμεις. Παρ’ όλα αυτά κατάφερε στον πρώτο του ουσιαστικά Μαραθώνιο να τερματίσει και αυτός κάτω από τις τρεις ώρες (2:58:39).Τεράστια επιτυχία για τον Κωνσταντίνο που το μέλλον του ανήκει!
Μαζί με τους διακριθέντες δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τον Γιώργο Θέμελη .Ο κύριος Γιώργος για μια ακόμη φορά έκανε ρεκόρ καθώς τερμάτισε στον Μαραθώνιο σε ηλικία 79 ετών στην 13η θέση στην κατηγορία άνω των 75. Πολλά Μπράβο!