Ο Στιβ Πάνος θεωρεί πως το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό (7/3, 17:00) είναι από τα πιο σημαντικά μέχρι στιγμής για την ομάδα των Τρικάλων στην προσπάθεια που καταβάλλει για την παραμονή της στην κατηγορία.
Ο σέντερ των Τρικάλων έγραψε στο blog του στο esake.gr: 

«Καλησπέρα και χαιρετίσματα από τα Τρίκαλα!

Πρώτα απ 'όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΕΣΑΚΕ γιατί μου επιτρέπει να μοιραστώ τις σκέψεις μου για αυτή τη σεζόν. Θα είναι μία μεγάλη εμπειρία και ανυπομονώ να δώσω κάποια εικόνα για την καθημερινή μας ζωή και την προετοιμασία πριν τα παιχνίδια καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν.

Θα ήθελα να αρχίσω πρώτα με το παιχνίδι μας την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον
Ολυμπιακό. Στις περισσότερες περιπτώσεις παίζοντας ένα παιχνίδι εντός έδρας με μία ευρωπαϊκή υπερδύναμη συναντάμε μια συναρπαστική ατμόσφαιρα, αλλά στην περίπτωσή μας είχαμε το αντίθετο. Λόγω του ότι κάποιοι οπαδοί μας τρελάθηκαν λίγο με τον Πανιώνιο αναγκαστήκαμε να παίξουμε σε ένα άδειο κλειστό. Μετά από ένα αργό ξεκίνημα ένιωσα πραγματικά ότι αρχίσαμε να παίζουμε καλά στο 2ο και 3ο δεκάλεπτο, καταφέραμε να κλείσουμε την διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο και δείξαμε σημάδια ζωής! Ένιωσα πραγματικά ότι δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ όταν είμαστε συγκεντρωμένοι και έχουμε ένταση. Αυτό πραγματικά κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά για την ομάδα μας. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά σίγουρα ήταν ένα ανεκτίμητο παιχνίδι για πολλούς από τους νέους παίκτες μας.

Στη συνέχεια θα ήθελα να μιλήσω για το επόμενο παιχνίδι μας εναντίον της Ελευσίνας. Αυτό μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί το σπουδαιότερο παιχνίδι της σεζόν για την ομάδα μας αλλά και για την Ελευσίνα. Είμαστε σε μία κρίσιμη καμπή, καθώς η σεζόν οδεύει προς το τέλος της και κάθε νίκη αποκτά μεγαλύτερη σημασία από ό,τι πριν. Αυτή η εβδομάδα ήταν σύντομη λόγω του ότι παίζαμε τη Δευτέρα, αλλά παρά τη βραχεία εβδομάδα είχαμε πολύ έντονες προπονήσεις.

Το γεγονός ότι ήρθαν δύο παίκτες που συνήθως απαιτεί λίγες εβδομάδες για να προσαρμοστούν στα παιξίματα μας και τη φιλοσοφία μας, αλλά τα παιδιά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Θα είναι μια τεράστια βοήθεια για το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς προσπαθούμε να ανεβούμε στην βαθμολογία.

Προς το παρόν ο μόνος στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι! Θα είναι μία μεγάλη μάχη αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση. Μείνετε συντονισμένοι για το αποτέλεσμα!

Από τα Τρίκαλα και μέχρι την επόμενη φορά
Steve Panos».