Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της εβδομάδας έδωσε σήμερα  ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, με τον τεχνικό των Τρικάλων να τονίζει εν όψει του δευτεριάτικου (2/11) θεσσαλικού ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας ότι ο στόχος είναι το διπλό. Παράλληλα, ο 38χρονος προπονητής υπογράμμισε την ανάγκη να ξαναδείξουν χαρακτήρα οι παίκτες του, όπως έκαναν δηλαδή και στην πρόσφατη σπουδαία νίκη επί της Κέρκυρας.
«Πραγματοποιήσαμε την καλύτερη εμφάνιση μέχρι σήμερα. Στα μάτια μου μερικές μέρες μετά φαντάζει τεράστια νίκη. Βέβαια κάθε νίκη είναι τεραστία και σημαντική, όπως και με τον Αγροτικό Αστέρα.   Δεν βοήθησε και η διαιτησία την οποία υπερνικήσαμε. Κερδίσαμε μια ομάδα η οποία είχε μόνο νίκες. Να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου αλλά και τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο» ήταν αρχικά τα λόγια του προπονητή των «κυανέρυθρων».
«Την Δευτέρα έχουμε τοπικό ντέρμπι και υπάρχει υψηλός βαθμός δυσκολίας. Πρώτον γιατί ο χαρακτηρισμός έχει στοιχεία τα οποία που μόνα τους δυσκολεύουν ένα αγώνα και δεύτερον,  για το οποίο θεωρώ θα συμφωνήσετε,  όλοι θέλουν να κερδίσουν την ομάδα των Τρικάλων. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα.
Η ομάδα της Καρδίτσας έχει έναν αξιόλογο προπονητή τον Σάκη Θεοδοσιάδη, είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και όλα θα κριθούν στη λεπτομέρεια. Θα είναι ένα παιχνίδι που εμείς θα πρέπει να ξαναβγάλουμε χαρακτήρα. Στόχος μας είναι να πάμε να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει».
Για το αν ανεβαίνει ο πήχης κερδίζοντας την Κέρκυρα: «Μέσα στο δικό μου μυαλό μπορεί να παίζουν πολλά σενάρια, είμαι ο πρώτος που λέει  πρέπει να κοιτάζουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όχι γιατί είθισται να το λεμέ. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για συγκεκριμένο στόχο. Επιθυμία αν θέλετε ναι, είναι η Super League. Θα είμαι ξεκάθαρος, κάνουμε μια δουλειά, το αποτέλεσμα φαίνεται κάθε Κυριακή στον αγώνα.  Μια νίκη δεν πρέπει να σε πάει στα σύννεφα η μια ήττα στα τάρταρα. Είμαστε προσγειωμένοι. Είναι αλήθεια πως κοιτάζουμε μπροστά. Όσο για τα παιδιά και πως το διαχειρίζονται, παραμένουν προσηλωμένοι, δεν έχω δει αλαζονεία ούτε υπεροψία. Θα σταθώ στην διαιτησία για την συμπεριφορά. Άλλες ομάδες αν είχαν τέτοια σφυρίγματα θα έκαναν πολύ χειρότερα. Θα ξαναπώ ότι οι ποδοσφαιριστές μου είναι προσγειωμένοι.»
Για τo ρόστερ της Καρδίτσας: «Δεν ξέρω αν υπερτερεί . Και εμείς έχουμε τις μονάδες μας όπως και αυτοί. Εμείς διαθέτουμε από τις πιο ποιοτικές  ομάδες. Είμαστε ένα κλικ πιο ποιoτικοί από την Αναγέννηση. Έχει καλή ομάδα, νέα παιδιά διαθέτει  τοπικό στοιχείο. Για μένα δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, υπάρχουν δυο ομάδες που θα καταθέσουν αυτό που ξέρουν και μπορούν».
Για τις απουσίες: «Ο Χιώτης συνεχίζει την αποθεραπεία.  Έχω ξανά πει θέλω οι ποδοσφαιριστές μου να είναι 100% έτοιμοι. Ο Γκμπαλέ κάνει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα,  ήταν μια φλεγμονή είναι σε καλή κατάσταση και την τελευταία στιγμή θα κριθεί αν θα είναι στην αποστολή. Ο Κουμπαρούλης είχε έναν επιπόλαιο τραυματισμό. Ο Κουσκουνάς περιμένουμε αποτελέσματα από την μαγνητική γιατί έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό.  Ο Ρομανόφ έχει μείνει πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης όταν κριθεί ότι είναι έτοιμος.  Είναι ευχάριστος πονοκέφαλος για εάν προπονητή να έχει 25 ποδοσφαιριστές υγιείς και ισάξιους .Δόξα το θεό μέχρι τώρα δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Θέλω να επισημανθεί, είναι οι ευχαριστίες μου στους ποδοσφαιριστές.  Αγωνίζονται 11 αλλά έχουν βοηθήσει και οι 25 με το να κρατάνε τις προπονήσεις σε ένα υψηλό επίπεδο. Είμαστε ομάδα συνόλου και χαίρομαι που έχουμε μονάδες που θα μπουν και θα δείξουν το κάτι παραπάνω. Ο Δουκάκης μαζί μου δεν είχε αγωνιστεί βασικός με εμένα και στο ματς με την Κέρκυρα για μένα ήταν ο MVP , ίσως και της αγωνιστικής».
Για τις εργασίες του γηπέδου: «Ο κύριος Γιαλιάς έχει βάλει το χέρι στην τσέπη για να αλλάξει ο  χλοοτάπητας. Εύχομαι να μην πάει χαμένος ο κόπος με την έννοια ότι θα μπορούσε να έχει συμβεί τον Αύγουστο και θα χάσουμε ένα ματς στην έδρα μας. Αν περάσουμε νικηφόρα από την Καρδίτσα και την Ελευσίνα θα ήθελα να αγωνιζόμασταν με τον Πανσερραϊκό στην έδρα μας.»
Για τις έδρες των γηπέδων: «Η έδρα με την έννοια έδρα όπως ήταν στο παρελθόν δεν υπάρχει. Παλιά έλεγαν δύσκολα θα περάσεις από αυτή την έδρα. Στην φετινή Football League δεν θα το δείτε αυτό. Εάν η ομάδα κερδίσει στην Καρδίτσα και στην Ελευσίνα θα ήθελα εάν παίζαμε εδώ με τις Σέρρες να μην υπάρχει -όχι μόνο καρεκλάκι-  ούτε τσιμέντο άδειο. Δεν υπάρχουν έδρες φόβητρα, εξαιρώ την Λάρισα που υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα, έχει 8000 κόσμο. Εξαιρώ και την δική μας φυσικά.  Στη Καρδίτσα μπορώ να έχω 200 Σακαφλιάδες στην εξέδρα; Θα έχω και εγώ… έδρα».