Η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα είναι ο στόχος των Τρικάλων στο κυριακάτικο (29/11) εντός έδρας ματς με τα Χανιά, με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο να αισιοδοξεί για θετική έκβαση αυτής της αναμέτρησης.
Μιλώντας την Παρασκευή (27/11) στον ραδιοφωνικό σταθμό FM 100 Ράδιο Ζυγός, o 38χρονος τεχνικός ανέφερε σχετικά: «Είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών, καθώς επιστρέφουμε μετά από ένα μήνα στη φυσική μας έδρα. Απ' ό,τι βλέπουμε έχει γίνει μια εξαιρετική δουλειά όσον αφορά τον χλοοτάπητα αλλά και εμείς την Κυριακή θα τον πατήσουμε.
Τα Χανιά έχουν κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα και πολύ καλή δουλειά. Έχουν στοιχεία, μια αρχή, μια μέση και ένα τέλος, νομίζω ότι θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε θα κερδίσουμε.
Δεν ψάχνω να βρω ευθύνες δεξιά και αριστερά. Ένα γήπεδο από μόνο του δεν λέει τίποτα. Λίγα είναι που μπορούμε στη Φούτμπολ Λιγκ ότι είναι χαλί. Εμάς μας ευνοούν τα καλά γήπεδα. Το ίδιο το παιχνίδι σου δίνει ρυθμό, ο αντίπαλος στο κάνει πιο εύκολο ή πιο δύσκολο. Είμαστε ποιοτική ομάδα που αρέσκεται να παίζει ποδόσφαιρο και να έχει την κατοχή. Χθες που έκανα μια ανάλυση είδα ότι σε όλα τα παιχνίδια, ακόμη και αυτά που χάσαμε, είχαμε την κατοχή. Κυριακή κοντή γιορτή».
Σε ό,τι αφορά την απομάκρυνση από την ομάδα Πάμπλο Βάσκεζ και Φιλίπ Αρσενίεβιτς, επισήμανε: «Δεν θα ήθελα να επεκταθώ και να επιχειρηματολογήσω για αυτό το θέμα. Το να φύγουν δυο παίκτες, όποιοι και να είναι αυτοί, δημιουργεί κλυδωνισμούς. Ας μείνουμε μόνο στον ψυχολογικό τομέα. Αυτά δεν έχουν να κάνουν με τη σωστή λειτουργία μιας ομάδας. Αυτό τίποτα άλλο. Δεν είναι λογικό από τη στιγμή που έφυγαν δύο ποδοσφαιριστές να διαμορφώνεται διαφορετικά μια προπονητική μονάδα;»
Τέλος, ο προπονητής των Τρικάλων  πρόσθεσε: «Εγώ από την πρώτη μέρα που ήρθα, 2,5 μήνες πριν, ήμουν πολύ συγκεκριμένος. Γνωρίζω την κατάσταση του κόσμου, θα πω κάτι πολύ αυθόρμητο και αληθινό, μην ξεχνάμε ότι η ομάδα είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία. Μην βλέπετε απλά τον βαθμολογικό πίνακα. Δεν χάσαμε από τον προτελευταίο. Είμαστε πρώτοι εμείς που θέλουμε να κερδίσουμε, να δώσουμε χαρά στον κόσμο, στον πρόεδρο, στον απλό φίλαθλο.
Δεν είναι εύκολη η Φούτμπολ Λιγκ. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά. Η ομάδα είναι νεοφώτιστη. Άλλο αν η επιθυμία όλων είναι να φτάσει η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ, η μεγαλύτερη επιθυμία είναι δική μου. Δεν είναι εύκολο αυτό. Ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα, δεν έχω παρατηρήσει να ξενερώνει ο κόσμος. Με σταθερότητα και χαρακτήρα αυτομάτως χτίζεται η διάρκεια. Υπομονή, επιμονή και πίστη αυτό τα λέει όλα».