Πανηγυρικά και με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2014-15 από το «Σύγχρονο αγωνιστικό τάβλι – Όμιλος Καρδίτσας» την Κυριακή 14/6 στο ξενοδοχείο Κιέριον.

Στην τελετή των απονομών των επάθλων στους νικητές και διακριθέντες της χρονιάς παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φ. Αλεξάκος ο οποίος έκανε και τις απονομές. Νικητής στους δύο θεσμούς (πρωτάθλημα και κύπελλο) ήταν ο τρικαλινός Χρήστος Γρούτσος και ακολούθησαν: Βιβή Σκριμπώνη 2η στο πρωτάθλημα, Αθαν. Σταρίδας 3ος στο πρωτάθλημα, Ευαγ. Λωρίδας 4ος στο πρωτάθλημα, Αθαν. Δημάκης φιναλίστ του τελικού του κυπέλλου, ενώ στην τελική τετράδα του κυπέλλου συμμετείχαν οι Μιχ. Χριστοφοράκης και Αθαν. Πλαβός.

Δώρα και αναμνηστικά μοιράστηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ κληρώθηκαν και αξιόλογα δώρα - προσφορές επιχειρήσεων της περιοχής μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του σωματείου «Άμιλλα» των Τρικάλων, τα οποία ήλθαν στην εκδήλωση παρά την κούρασή τους επιστρέφοντας από το αγωνιστικό διήμερο του Πανελλήνιου πρωταθλήματος καθώς και άλλοι φίλοι από Τρίκαλα και Λαμία.