Αρχισαν σήμερα οι προπονήσεις των τμημάτων της  ακαδημίας του Γ.Σ.Τρικάλων. Η πρώτη συγκέντρωση των μικρών αθλητών και αθλητριών του ιστορικού Γ.Σ.Τρικάλων  έγινε παρουσία και των γονέων των μικρών αθλητών.

Στoυς αθλητές  μίλησαν οι προπονήτριες της ακαδημίας του Συλλόγου παλιές πρωταθλήτριες, οι κυρίες  Τασούλα Μυλωνά και Βίβιαν Γρατσάνη.  Μεταξύ των άλλων έγινε αναφορά στα εντυπωσιακά αποτελέσματα που είχαν οι μικροί αθλητές  και οι  μικρές αθλήτριες του Γ.Σ. Τρικάλων την περασμένη αγωνιστική χρονιά.

Είναι γεγονός ότι στην ακαδημία του Συλλόγου  γίνεται θαυμάσια δουλειά. Ενδεικτικά είναι τα αποτελέσματα που είχαν οι πιο μεγάλοι αθλητές  στις αγωνιστικές κατηγορίες,  όπως για παράδειγμα των αδελφών Νάκου, του Ζωγράφου, της Πλέντζα, του Μπάκου,του  Ιτσιου  και άλλων  οι οποίοι  ξεκίνησαν από την ακαδημία.

Ακόμη  υπήρξε  συνεννόηση με τους γονείς των παιδιών για τις ώρες  των προπονήσεων. Μέχρι να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα των προπονήσεων οι προπονήσεις θα αρχίζουν  καθημερινά στις 6 το απόγευμα.

Οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στα  τηλέφωνα των προπονητριών: Τασούλα Μυλωνά: 6974285012, Βίβιαν Γρατσάνη: 6971809974