Ξεκινά και επίσημα ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΟ Τρίκαλα από το Σάββατο, μετά από λίγες εβδομάδες διακοπών μετά την κουραστική σεζόν που ολοκληρώθηκε βρίσκοντας τον ΑΟΤ και πάλι στη Β' Εθνική έχοντας κατακτήσει παράλληλα και το κύπελλο Γ' Εθνικής. 

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Χάρης Κουτσούρης θα συναντηθεί  με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν ποιοι παίκτες από το υπάρχον ρόστερ θα μείνουν και τη νέα χρονιά στα Τρίκαλα, αλλά και σε ποιες θέσεις χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση. Στην αυριανή συνάντηση θα δώσουν το παρών όλα τα μέλη του τεχνικού τιμ.

Σύμφωνα με το trikalascore.gr, δύο Αργεντινοί ποδοσφαιριστές αναμένονται στα Τρίκαλα προσεχώς για να συζητήσουν με την ομάδα. Δεν αποκλείεται ακόμα και το ενδεχόμενο της παραχώρησης κάποιων παικτών του ΑΟΤ σε άλλες ομάδες, όπως ενδέχεται να συμβεί με τον Καμπλιώνη, ο οποίος ενδιαφέρει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στις 10 Ιουλίου η προετοιμασία

Όσον αφορά στην προετοιμασία, αυτή αναμένεται να ξεκινήσει στις 10 Ιουλίου, με τις καθιερωμένες εξετάσεις, από τις οποίες θα περάσουν οι ποδοσφαιριστές, ενώ τις επόμενες μέρες θα πατήσουν στο γήπεδο και μία εβδομάδα αργότερα, στις 17 Ιουλίου, η αποστολή του Α.Ο.Τ θα αναχωρήσει για Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ημέρα πληρωμών για τους παίκτες

Ένα μεγάλο μέρος των οικονομικών εκκρεμοτήτων της ομάδας των Τρικάλων εξοφλήθηκε την Πέμπτη προς του ποδοσφαιριστές της ομάδας. Απομένουν πάντως και άλλες εκκρεμότητες που, σύμφωνα με το sportrikala.gr, θα γίνουν μέσα στις επόμενες ημέρες τόσο προς ποδοσφαιριστές όσο και τους υπαλλήλους που έμειναν πίσω στη ροή της φετινής σεζόν.