Με ανατροπή του σκορ ήρθε η νίκη του ΑΟ Τρίκαλα κόντρα στην ΑΕ Φαρκαδόνας στο δημοτικό στάδιο της τελευταίας, αγώνας που αποτέλεσε τον πρώτο του νέου προπονητή, Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, στον πάγκο των "κυανέρυθρων". 

Ο ΑΟΤ προβλημάτισε με την απόδοσή του κυρίως στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, με την ΑΕΦ να έχει δύο δοκάρια, ανοίγοντας τελικά το σκορ με τον Κουλτσιάκη.

Η ισοφάριση από τον ΑΟ Τρίκαλα ήρθε με κεφαλιά του Βάσκεζ, ενώ το 1-2 έγραψε ο Γκμπαλέ, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Υπενθυμίζεται πως ο ΑΟΤ υποδέχεται τον Κισσαμικό στην πρεμιέρα της Football League την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων.

Οι συνθέσεις: 

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Σικαλιάς (63' Γιδόπουλος), Κωνσταντινίδης, Νιάρος (46' Ρομανόφ), Παπαπαναγιώτου, Μουμίν, Βανγκέλι (57' Μακρίδης), Ζώνας (46' Παπαργυρίου), Γκονζάλες (46' Στεφανοβιτς), Αρσενίεβιτς (57' Κουσκουνάς), Γκμπαλέ (73' Τοπτίδης), Βάσκεζ (35' Ριζογιάννης, 80' Κατσαντώνης).

ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ: Ντάσκας (80' Γεωργίου), Νάκου, Παπαευθυμίου, Γιώτας (68' Μπασιάκας), Φορτούνης, Αετόπουλος (75' Ζαφειρίου), Πολυζόπουλος (82' Ψύρρας), Διβανές, Κουλτσιάκης (65' Ετόφ), Ιακωβάκης (82' Τσιούκας), Γκαντιάς (46' Μηνάς).

*Φωτoγραφία από sportrikala.gr