Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχαν τα Τρίκαλα στην Κοζάνη με 1-0 και ανέβηκαν στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία της Α.Ε. Καραϊσκάκη με το Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο.

Tα Τρίκαλα στάθηκαν καλύτερα στο πρώτο μέρος και μόλος στο 17’ άνοιξαν το σκορ με διπλή προσπάθεια του Πέντσα από κοντά. Νωρίτερα στο 8’ ο Τέλλος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας της Κοζάνης, ενώ στο 45’ ο Πέντσας έχασε σημαντική ευκαιρία για να κάνει το 2-0 όταν αστόχησε από καλή θέση.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τα Τρίκαλα να έχουν και πάλι το έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα και με τους γηπεδούχους να είναι πιο απειλητικοί προς το τέλος της αναμέτρησης.

Η τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου θα έχει ξεχωριστή σημασία καθώς τα Τρίκαλα υποδέχονται τον Καραϊσκάκη και σε περίπτωση νίκης «ανοίγουν» τη διαφορά τους στους 4 βαθμούς.

Κοζάνη: Σταματόπουλος, Ηλίας, Ματούλας Μπιμπίρης (46΄Μπίμτσης), Αλιατίδης, Καραμπατζακης, Τσικόπουλος, Δρόσος, Ζυγκερίδης (60΄Δούμας), Ταφαρλής, Παπαδόπουλος
Α.Ο.Τρίκαλα: Ντάσκας, Τέλος, Γιώτας, Κουτσόπουλος, Σκούπρας, Μπασιάκας, Μηνάς (80΄Παπαευθυμίου Χρ.), Καμπλιώνης (89΄Ρετζιλάς), Παπαευθυμίου Π., Μοσχάκης (90΄Γεωργάκης), Πέντσας