Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία των Τρικάλων BC για τον εκτός έδρας αγώνα τους με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, αυτό το Σάββατο (17.00) στο κλειστό του Δήμου Ηλιδας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Οι προπονήσεις τους συνεχίζονται σε εντατικό ρυθμό, αλλά και με προβλήματα, καθώς ο Κώστας Φλεβαράκης δεν έχει στη διάθεσή του το Μάριο Ματαλόν και τον Αλέξανδρο Σπανό. Ο πρώτος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από έντονες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και, μάλιστα, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για αποθεραπεία. Ο δεύτερος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να επανέλθει στα αγωνιστικά καθήκοντά του, με τη συμμετοχή του στην αποστολή που θα αναχωρήσει νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (06/02) να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Στο μεταξύ σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας του Κόροιβου Αμαλιάδας

για τους εντός έδρας αγώνες του στο δεύτερο γύρο.

Τα μίνι διαρκείας θα διατίθενται για ακόμα δύο εβδομάδες και αφορούν σε όλα τα ματς που θα φιλοξενηθούν στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Basket League. Τιμώνται από ογδόντα ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν από το κατάστημα «Κρυστάλ» του Ανδρέα Μπουλμπασάκου, στην Αμαλιάδα. Παράλληλα, τέθηκαν στη διάθεση  των φιλάθλων και τα απλά εισιτήρια για το σαββατιάτικο (07/02, 17.00) αγώνα με τα Τρίκαλα BC, για τη 15η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.