Για τρίτη συνεχή χρονιά θα κοουτσάρει την ομάδα των Τρικάλων BC Aries στην Α1 κατηγορία μπάσκετ ο Κώστας Φλεβαράκης

Ο Μακεδόνας τεχνικός, που έχει λατρευτεί όσο λίγοι στην πόλη, απόρροια των επιτυχιών του με την ομάδα, συμφώνησε στην πρόταση των Αχιλλέα Ρουσιαμάνη και Ευθύμη Ρεντζιά σε συνάντηση που είχαν στη Θεσσαλονίκη.

Στην επίσημη ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρονται τα εξής: Ο Κώστας Φλεβαράκης ανανέωσε την συνεργασία του με τα Τρίκαλα BC Aries και θα είναι ο πρώτος προπονητής της ομάδας και την περίοδο 2015-16 μετά τις δύο προηγούμενες πετυχημένες σεζόν όπου η ομάδα κατάφερε να εδραιωθεί στην Α1.

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του στον πάγκο των Τρικάλων BC Aries ο Κώστας Φλεβαράκης δήλωσε: «Μέσα σε ένα ιδιαίτερο δύσκολο περιβάλλον η απόφαση μου να παραμείνω στα Τρίκαλα οφείλεται στο εξαιρετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τα δύο προηγούμενα χρόνια με τους ανθρώπους που πλαισιώνουν την ομάδα, τους φιλάθλους αλλά και την πόλη των Τρικάλων. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι και λόγω των ιδιόμορφων καταστάσεων που επικρατούν η φετινή σεζόν θα είναι πολύ πιο δύσκολη για μας σε σχέση με τις δύο προηγούμενες. Θα χρειαστεί υπομονή, ομαδική προσπάθεια και πίστη ώστε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των φιλάθλων μας».

Έτσι, τα Τρίκαλα ξεκινούν τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, βάζοντας τέλος σε... εσχατολογικά σενάρια περί μη καθόδου της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.