Στο γήπεδο της ΑΕΤ στο Κηπάκι η Κ17 του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα έδωσε το τρίτο φιλικό ματς προετοιμασίας της με αντίπαλο την ομάδα του Απόλλωνα Λυγαριάς. Το φιλικό δεν είχε γκολ καθώς έληξε ισόπαλο 0-0 , είχε όμως πολλές φάσεις , καλό ρυθμό και ένα χαμένο πέναλτι από πλευράς της Κ17.
Οι του ΑΟΤ είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο σχεδόν το ματς , ενώ από την άλλη η ομάδα της Λυγαριάς έδειξε αγωνιστικότητα και καλές τοποθετήσεις.
Η κυριότερη στιγμή του αγώνα στο 77΄όταν ο Ντόκος κέρδισε πέναλτι από τον τερματοφύλακα Κοτσίρα. Το εκτέλεσε ο Μπακατσής αλλά ο Κοτσίρας απέκρουσε και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε κόρνερ.

Κ17 Α.Ο. Τρίκαλα: Μήτσιος, Σακελλάρης,Κοθράς,Τσιρογιάννης,Παπαγεωργίου,Σακελλαρίου,Λιάκος,Νταής,Αλεξανδρής,Μπαρτζιώκας,Μπουραζάνας.

Αγωνίστηκαν και οι : Γιώτας,Τσιακμάκης, Κονόμη,Βασιλόπουλος,Περιστέρης,Μπούκας,Μπανάσιος,Μπακατσής,Μπρουζούκης,Ζάρρας,Μπακάλης,Γκόγκα,Τσαρούχας,Ντόκος,Μπέγκο,Ζωγράφος,Μπαούσης, Πετρένκο.

Απόλλων Λυγαριάς: Τσιόκος,Τζορτιώτης, Ρόδε,, Κλιάφας, Κολώνας,Βαγενάς,Τσιόκος Α.,Γεωργολιός,Αγγελόπουλος,Κόττης,Σουλεϊμάνης.

Έπαιξαν και οι : Νταβατζίκος,Τζέγκας,Τσιόκος, Τζαναβάς, Κοτσίρας.