Στην διάθεση των Τρικαλινών φιλάθλων είναι τα εισιτήρια του αγώνα των Τρικάλων BC Aries με τον ΠΑΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 17 Ιανουαρίου, στις 5 το απόγευμα.

Διατίθενται από τα γραφεία της ΚΑΕ (Αθανασίου Διάκου 6, Τρίκαλα) τις παρακάτω ώρες:  Πέμπτη 15/01 (6-9 το απόγευμα), Παρασκευή 16/01 (10-2 το πρωί και 6-9 το απόγευμα),  Σάββατο 17/01 (10-2 το πρωί).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ και 15 ευρώ, ενώ η αγορά τους  γίνεται μόνο με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Επίσης  θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει απαγορευτεί η μετακίνηση οργανωμένων οπαδών της αντίπαλης ομάδας.

Τις ίδιες ώρες από τα γραφεία της ΚΑΕ θα γίνεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας Β’ γύρου που έχουν ως μπόνους και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πέρα από τα επτά εντός έδρας παιχνίδια.

Οι τιμές των διαρκείας Β’ γύρου είναι: VIP (180 €), Gold (80 €), Silver (70 €), Family (60 € για έναν γονέα και ένα παιδί, 10 € για τον δεύτερο γονέα και για κάθε επιπλέον παιδί).

Επίσκεψη στο 7ο Γυμνάσιο

Στο μεταξύ ο Αλεξ Χάρις και ο Μάριος Ματαλών συνοδευόμενοι από τους team managers Χρήστο Τσέκο, Πάνο Μπραχάλα και τον υπεύθυνο επικοινωνίας Γιώργο Παπαγεωργόπουλο  επισκέφτηκαν σήμερα το 7ο Γυμνάσιο Τρικάλων.

Οι δύο παίκτες της ομάδας γνώρισαν την αποθέωση από τους μαθητές οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα. Παράλληλα η ΚΑΕ κάλεσε 25 μαθητές που θα επιλεγούν μετά από κλήρωση να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ομάδας με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο.

(*) Περισσότερες φωτογραφίες από την επίσκεψη στην σελίδα της ομάδας στο Facebook (Trikala BC).