Τη στήριξη του κόσμου ζήτησε ο προπονητής των Τρικάλων BC Aries Κώστας Φλεβαράκης στην αυριανή αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου (17.00) στο δημοτικό κλειστό των Τρικάλων για να κλειδώσει και μαθηματικά η παραμονή στην κατηγορία. Όπως τόνισε «θα πρέπει να έρθει ο κόσμος, να γεμίσει το  γήπεδο ώστε  με την νίκη να οριστικοποιήσουμε την επίτευξη του στόχου. Να έρθει στο γήπεδο να μας συμπαρασταθεί και να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο  η σχέση που  έχουμε  χτίσει τα δύο αυτά χρόνια,  να την επιβεβαιώσουμε, καθώς παλεύουμε όλοι μαζί  για να είναι η ομάδα στην Α1, ώστε οι Τρικαλινοί να έχουν την ευκαιρία να βλέπουν την ομάδα τους στα μεγάλα σαλόνια».

Για το παιχνίδι σημείωσε: «Είναι ένα από τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, το μυαλό μας είναι πως θα παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε να πάρουμε την νίκη απέναντι σε μία επαρχιακή ομάδα που έχει διαγράψει την δική της ξεχωριστή πορεία τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό μπάσκετ. Πρέπει να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι και να παλέψουμε, δείχνοντας καλή εικόνα».

Για τον Κολοσσό σημείωσε: «Είναι καλή ομάδα, έμπειρη, από ένα σημείο και μετά με την παρουσία του Γουότερς έχει γίνει πιο καλή και πιο δημιουργική, πλήρης  σε όλες τις θέσεις και όσον αφορά τους ξένους αλλά και τους Έλληνες. Είναι ομάδα με καλά στοιχεία στο τρανζίσιον, μέσα στην ρακέτα, στο ένας εναντίον ενός, στο σκοράρισμα, θέλει προσοχή, έλεχγο των ριμπάουντ για να πάρουμε την νίκη».

Ο Κώστας Φλεβαράκης αναφέρθηκε και σε κάποια μικροπροβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα τις τελευταίες μέρες: «Τα προβλήματα που βγήκαν ήταν μικρά και τα αντιμετωπίσαμε,  δεν θα μας επηρεάσουν πιστεύω στο παιχνίδι».

Σε ερώτηση για το αν το άγχος είναι πλέον μικρότερο απάντησε: «Το άγχος είναι σαφώς λιγότερο αλλά από εκεί και πέρα υπάρχει το δημιουργικό άγχος ώστε  να βγάζεις στο γήπεδο αυτό που δουλεύεις στην προπόνηση,  ειδικά όταν παίζει απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο αυτό σου δίνει ένα κίνητρο επιπλέον».