Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο πρώτος αγώνας της χρονιάς ο οποίος προσμετρά στο κύπελλο ασφάλτου Ελλάδος από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Τρικάλων.

Το 11ο RALLY SPRINT ΤΡΙΚΑΛΩΝ έγινε το Σάββατο7 και Κυριακή 8 Μαρτίου στην πανέμορφη περιοχή του Πλατάνου, Ελληνόκαστρου και Παλαιοπύργου. Με τον αγώνα αυτό ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά του 2015 για το Κύπελλο Ασφάλτου!

Τα 11,7χλμ της ειδικής που ήταν επαναλμβανόμενη 3 φόρες αποδείχθηκαν ευχάριστα στους οδηγούς, που όμως δεν τα ευχαριστήθηκαν όσο θα ήθελαν λόγο του κρύου και του άστατου καιρού. Το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 15:00 πραγματοποιήθηκε ο τεχνικός έλεγχος στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ΜΕRCEDES των Aφων Βούρδα με 21 πληρώματα να παίρνουν εκκίνηση το βράδυ σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα στον κεντρικό πεζόδρομο της Ασκληπιού.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είχαμε θέαμα και πολύ γρήγορα περάσματα από τους οδηγούς με πρώτους να βλέπουν την εκκίνηση τους περσινούς τιτλούχους Νίκος και Δημήτρης  Καρπάνος  με MITSUBISHI EVO X της κλάσης Ν4  οι οποίοι και κατέκτησαν την πρώτη θέση γενικής,  επικρατώντας στα δυο από τα τρία σκέλη του αγώνα, απέναντι στους Γιώργο Αναπολιοτάκη και Αλέξανδρο Χακλιαδάκη με SEAT IBIZA KIT CAR EVO II της κλάσης Α8, που κατέλαβαν την δεύτερη θέση γενικής  και την πρώτη της κλάσης Α8 κερδίζοντας το τρίτο σκέλος του αγώνα. Την τριάδα της γενικής συμπλήρωσαν οι Αντώνης Σταφυλοπάτης και Θανάσης Τσιούκας με το πανέμορφο OPEL ASTRA OPC.

Για την κλάση Α6 οι Δημήτρης  Κουμποτής και Σάββας Μαυροματίδης  με PEUGEOT  106 S16 δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους τους, παραμένοντας συνέχεια στην πρώτη θέση της Α6 και την πρώτη της F2, ακολουθούμενοι από τους Πατρινούς Ανδρέα Μαργώνη και Μιχάλη Αφαλωνιάτη με CITROEN SAXO VTS και τους Χρήστο & Δημοσθένη Παραβάντη με  PEUGEOT  106 S16 κατακτώντας την δεύτερη και τρίτη θέση της κλάσης Α6 αντίστοιχα.

Για την κλάση της Ν2 καθώς οι Κώστας Τασούλας και Γιώργος Μπαζιαλέκος  κέρδισαν και στα τρία σκέλη του αγώνα, κατακτώντας την πρώτη θέση της Ν2 και την δεύτερη στην F2 με PEUGEOT  106 S16. Δεύτεροι στην Ν2 και τρίτοι στην F2 οι Νίκος Ζακχαίος – Χρήστος Κουζιώνης με CITROEN SAXO VTS και τρίτοι οι Ιωάννης Σύλλας – Παναγιώτης Κουκλιαμπής με ίδιο αυτοκίνητο.

Στους άτυχους του Αγώνα οι “NIKON” και Νίκος Πετρόπουλος με  MITSUBISHI EVO ΙΧ, που δεν παρουσιάστηκαν καν στο ΣΕΧ 1. Οι Μάνος Αλεξανδρής – Ανδρέας Βίγκος είχαν μια μικρή έξοδο μετά από “χάσιμο” φρένων και μπλοκάρισμα τροχών με ένα PEUGEOT 206 RC προκαλώντας μία μικρή έξοδο μη ανησυχητική με μικρές υλικές ζημιές.