Tην ήττα με σκορ 5-2 γνώρισε η ομάδα της Δήμητρας/Απόλλων στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων για το κύπελλο Ερασιτεχνών κόντρα στον Αμπελωνιακό. Η τοπική ομάδα κόντραρε για 80 λεπτά τους δυνατούς αντιπάλους τους πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν 200 περίπου θεατές (φωτογραφία από trikalascore.gr).

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Κακαβίτσης (3’, 80’, 90), Τσετιροκλής (25’) και Γρηγορίου (40’ πεν). Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Τσικρικάς (4’) και Νταούτης (47’). Η Δήμητρα έπαιζε με 10 παίκτες από το 37’ λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Βάρρα.

Δήμητρα: Βάρρας, Τσιγάρας ,Νάζος, Ταμπάκου  (70΄Στεργίου), Μπαούτης, Καραστέργιος, Μούτσιος, Τσιώλης, Χοτζάϊ, Κωτούλας, Τσικρικάς (64΄Τσιγαρίδας).

Αμπελωνιακός:  Γκικούδης, Περήφανος(44΄λ.τρ. Τζαρτζάνης), Γκόλτσος, Κωτούλας, Πρικάκης, Κούρος, Γρηγορίου (86΄Πατρίκου),Μπίκος, Τσετιροκλής ( 83΄ Βούκιας), Κακαβίτσης, Κουρούμαλος

Στην δεύτερη αγωνιστική του ερασιτεχνικού κυπέλλου ο Αμπελωνιακός θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Παραλιμνίου Σερρών που νίκησε στο 120΄της παράτασης 2-1 την Πύδνα Κίτρους Πιερίας.