Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα της Δήμητρας/Απόλλων κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Τρικάλων. Παρουσία πλήθους κόσμου, που έσπευσε σήμερα το μεσημέρι στις εξέδρες του δημοτικού σταδίου Τρικάλων, η Δήμητρα (φωτογραφία trikalascore.gr) χρειάστηκε να φτάσει στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι για να επικρατήσει 8-7 των Μετεώρων, σε ένα παιχνίδι που στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση έληξε ισόπαλο 1-1.

Στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι χρειάστηκε να χτυπηθούν 20 συνολικά πέναλτι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Βάρρα που απέκρουσε τρία.

Σχετικά με το παιχνίδι τα Μετέωρα μπήκαν πιο δυνατά στο πρώτο εικοσάλεπτο ανοίγοντας το σκορ στο 14’ με τον Βουλτσίδη, ενώ στο 30’ είχαν δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργόπουλου.

Η Δήμητρα ωστόσο πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ισοφάρισε με τον Κωτούλα. Στο β’ μέρος η εικόνα του παιχνιδιού ήταν μέτρια, ενώ και στην παράταση παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών το σκορ δεν άλλαξε.

Στα πέναλτι ο Βάρρας της Δήμητρας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής αποκρούοντας τρία συνολικά με πιο καθοριστικό το τελευταίο σε εκτέλεση του Μόκα, χαρίζοντας το τρόπαιο στην ομάδα του.

Μετέωρα: Μετέωρα: Γεωργίου, Χριστοδουλόπουλος, Τσιαντούλας, Σκρέκας (94΄Σιούτας), Γκόβαρης, Αγγελάκης, Παπαγεωργόπουλος, Αυγέρος (63΄Νταλούκας), Βουλτσίδης, Σακελλαρίδης (75΄Κουβελάς), Μόκας

Δήμητρα/Απόλλων: Βάρρας, Ζαφειρόπουλος(67΄Τσικρικάς), Βενέτης (104 Μπαούτης), Μούτσιος, Καραστέργιος, Ταμπάκος, Τσιγάρας, Χοτζάι, Φασούλας (75΄Τσιγαρίδας), Κωτούλας, Τσιώλης

Στις 25 Μαρτίου (15.00) η Δήμητρα θα φιλοξενήσει τον κυπελλούχο Λάρισας Αμπελωνιακό για την πανελλήνια φάση του ερασιτεχνικού κυπέλλου.