Το τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα των Τρικάλων BC έδωσε το Σάββατο απέναντι στον Πανιώνιο ο Κένι Κάντζι. Ο άσος της ομάδας αποκτήθηκε από την ιταλική Σάσαρι.

Η Σάσαρι εξέφρασε πρόσφατα το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Καμερουνέζου φόργουορντ, ώστε να καλύψει το κενό που άφησε με την αποχώρησή του για την Τόφας ο Μίροσλαβ Τόντιτς. Οι δύο πλευρές, ύστερα από σύντομες διαπραγματεύσεις, κατέληξαν σε συμφωνία κι έτσι ο Κένι Κάντζι ανακοινώθηκε από την ιταλική ομάδα, όπως αναφέρει το sportrikala.

Κάντζι: "Τα Τρίκαλα είναι οικογένεια"

Με όμορφες εικόνες φεύγει από την πόλη και την ομάδα των Τρικάλων ο Κένι Κάτζι, όπως δήλωσε μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Σάσαρι.

 «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα των Τρικάλων, την πόλη των Τρικάλων, τους φιλάθλους και όλο το προπονητικό τιμ της ομάδας. Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία για μένα εδώ και η ομάδα έγινε οικογένεια μου σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Εύχομαι καλή επιτυχία και θεωρώ πως η ομάδα είναι σε σωστό δρόμο».

Για το παιχνίδι σημείωσε:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι, διαφορετική ομάδα από τον πρώτο γύρο, κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα και στα ριμπάουντ και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε την νίκη»

Σε ερώτηση για την μεταγραφή του στην Σάσαρι τόνισε:

«Πρώτα απ’ όλα τα Τρίκαλα και το προπονητικό τιμ με έφτασαν σε μία κατάσταση όπου πλέον μπορώ να πάω σε μία ομάδα που παίζει σε ευρωπαϊκό κύπελλο. Πιστεύω ότι φεύγω από εδώ όχι μόνο σαν καλύτερος παίκτης αλλά και σαν καλύτερος άνθρωπος και πιστεύω ότι αν πάρω μαζί μου όλα όσα μου δίδαξε ο προπονητής μου εδώ θα έχω μία επιτυχημένη καριέρα εκεί».