Στη δεύτερη θέση της Β' Εθνικής παραμένουν τα Τρίκαλα ύστερα από την 8η αγωνιστική, με τους «κυανέρυθρους» να παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο ματς του Αλκαζάρ (φωτογραφία από sportrikala.gr) και να κερδίζουν εύκολα τον Πανσερραϊκό με 3-0.
Οι παίκτες του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, λοιπόν, δεν επηρεάστηκαν από το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκαν στη φυσική τους έδρα και επέβαλαν απόλυτα την ανωτερότητά τους, για να φτάσουν έτσι τους 17 βαθμούς και να διατηρηθούν στο -3 από την πρωτοπόρο ΑΕΛ.
Ο ΑΟΤ είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 6', με τον Ανδρούτσο να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Δουκάκη, ενώ στο 13' ο γκολκίπερ των Σερραίων απομάκρυνε δύσκολα την εκτέλεση φάουλ του Ριζογιάννη.
Ο Ανδρούτσος δήλωσε παρών και στο σουτ του Κουσκουνά στο 14', όμως στο 28' δεν μπόρεσε να αποφύγει την παραβίαση της εστίας του, με Κουσκουνά και Γκονζάλες να συνεργάζονται και τον δεύτερο να βρίσκει δίχτυα με κοντινό σουτ.
Ο Πανσερραϊκός είχε μια καλή στιγμή με το μακρινό σουτ του Παπαστεργίου που πέρασε άουτ στο 30', ενώ οι Τρικαλινοί άγγιξαν το 2-0 στο 38' όταν ο Στεφάνοβιτς σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Δουκάκη ήταν αρκετά άστοχο.
Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με άλλη μία σπουδαία ευκαιρία των τυπικά γηπεδούχων στο 40', όταν ο Δουκάκης δεν μπόρεσε μόνος προ του Ανδρούτσου να σκοράρει με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά.
Η κυριαρχία του ΑΟΤ, πάντως, συνεχίστηκε στην επανάληψη, με τον Κουσκουνά να σημειώνει το 2-0 στο 55' με πλασέ ύστερα από ασίστ του Στεφάνοβιτς, ενώ στο 65' τόσο ο Ριζογιάννης όσο και ο Λαμπάκης δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Ανδρούτσο.
Τα «λιοντάρια», από την πλευρά τους, απείλησαν στο 67', με το σουτ του Πόποβιτς να περνά δίπλα από το δοκάρι του Σικαλιά, για να γίνει το 3-0 στο 70' και με τον Δουκάκη αυτή τη φορά να βρίσκει δίχτυα ύστερα από πάσα του Στεφάνοβιτς.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό, μάλιστα, ο παίκτης των Θεσσαλών πλησίασε και σε δεύτερο προσωπικό τέρμα, όμως το πλασέ του από πλάγια θέση σταμάτησε στο δοκάρι, με τον Μπεριάν να χάνει ευκαιρία για το 3-1 στο 85', αφού ο Σικαλιάς μπλόκαρε το εξ επαφής σουτ του επιθετικού των φιλοξενούμενων.
Τέλος, στο 87' ο Ανδρούτσος απέκρουσε εντυπωσιακά το δυνατό μακρινό σουτ του Ριζογιάννη, με το 3-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα και τον Πανσερραϊκό με 7 βαθμούς να μένει στη 14η θέση μαζί με τη Λαμία.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπαλατσούκας του Συνδέσμου Θεσπρωτίας με βοηθούς τον Νικολαΐδη του Συνδέσμου Μακεδονίας και τον Τίκα του Συνδέσμου Θεσπρωτίας.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Σικαλιάς, Λαμπάκης, Ζώνας, Ρεπετσάς (61' Παπαπαναγιώτου), Νιάρος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Στεφάνοβιτς, Δουκάκης, Γκονζάλες (68' Αρσενίεβιτς), Κουσκουνάς (73' Βάσκεζ).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Ανδρούτσος, Κουκόλης, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Καψάλης, Στεργιανός (46' Ραμίρες), Τσιμίκας (63' Πόποβιτς), Ολίσε (11' Ρούτσης), Μπεριάν, Ατματζίδης, Παπαστεργίου.

a-sports.gr