Τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν την απόκτηση του Καναδού Τζει Αρ Καντούγκαν που θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή των Θεσσαλών. Η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη έψαχνε τον αντικαταστάτη του Ορντουρ Βίγιαλμσον και τον βρήκε στο πρόσωπο του Καναδού γκαρντ. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην ιταλική Αβελίνο. Η ανακοίνωση των Τρικάλων αναφέρει:
Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου Καναδού γκαρντ Jr Cadougan (ύψος 1.87). Ο εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Καναδά είναι απόφοιτος του Marquette (2013) ενώ στην συνέχεια υπέγραψε στους Milwaukee Bucks χωρίς ωστόσο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του λόγω προβλημάτων με την βίζα του.
Την περίοδο  2013-14 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Batumi στην Γεωργία όπου αναδείχτηκε γκαρντ της χρονιάς ενώ την περσινή σεζόν έπαιξε με τα χρώματα της Avellino στην Serie A (19 συμμετοχές, 2,2 πόντους μ.ο).
Ο Jr Cadougan που ήρθε χθες το βράδυ στα Τρίκαλα συμμετείχε στην πρωϊνή προπόνηση και αμέσως μετά μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Φλεβαράκη για την πρόσκληση του να έρθω στα Τρίκαλα. Θέλω να δείξω τις αρετές και το ταλέντο μου και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της σημειώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Για το ελληνικό πρωτάθλημα έχω ακούσει αρκετά πράγματα, ότι είναι από τα πιο δυνατά στην Ευρώπη και πολύ ανταγωνιστική και πρέπει να παίζει καλά και έξυπνα για να επιβιώσεις»
Για το στυλ παιχνιδιού του και τις πρώτες του εντυπώσεις από τα Τρίκαλα τόνισε: «Μου αρέσει να παίζω σκληρά και δυνατά και ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού προσαρμόζομαι για το αν θα πάω σε σκοράρισμα ή οργάνωση. Έχω λίγες ώρες στα Τρίκαλα, μίλησα με τον προπονητή που είναι εξαιρετικός, είναι μία ωραία ηλιόλουστη μέρα στα Τρίκαλα, θα γνωρίσω καλύτερα και τους συμπαίκτες μου και την πόλη στην συνέχεια»
Για το παιχνίδι με την Κηφισιά τόνισε: «Δεν ξέρω πολλά πράγματα για τον αντίπαλο, θα ενημερωθώ, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και εγώ από την πλευρά μου θα παίξω όσο το δυνατόν καλύτερα».