Με θέα την πόλη των Τρικάλων στο Ανάντι έδωσαν χέρια και έκλεισαν συμφωνία οι διοικούντες του Ερασιτέχνη με τον Χρήστο Γιαλιά.  

Ο Αθηναίος επιχειρηματίας μόλις έφτασε στην πόλη μας ζήτησε τη συνάντηση ενώ λίγο νωρίτερα του παραδόθηκαν τα λογιστικά βιβλία της ομάδας από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής (Γ. Κουτανίτη) στους συνεργάτες του.

Σε μια πρωτη ματιά διαπιστώθηκε ένα μικρό άνοιγμα της τάξης των 20 χιλιάδων ευρώ για το οποίο πάντως δεν εκφράστηκαν ανησυχίες και ο νέος επενδυτής δεσμεύτηκε να το καλύψει. Θέμα προέκυψε και με τις απαιτήσεις του Χάρη Κουτσούρη. ο νέος επενδυτής στη συνάντηση της Κυριακής αποδέχτηκε την εξόφληση αυτού του βάρους κι έτσι  μένει πλέον να επιβεβαιωθεί και στην πράξη αυτή συμφωνία που φέρνει στην ομάδα το καινούριο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Συμφωνία και δήλωση Παρδάλη

Προφορικά η συμφωνία για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού έκλεισε το βράδυ της Κυριακής στο Ανάντι κι εκεί έδωσαν τα χέρια τα μέλη της διοίκησης  του Ερασιτέχνη με τον κ Γιαλιά. Όντας ανακουφισμένος πλέον απ αυτή την εξέλιξη ο Κώστας Παρδάλης έκανε μια λακωνική δήλωση στον "Διάλογο" τονίζοντας χαρακτηριστικά:

"Μετά απ' όσα προηγήθηκαν, βρεθήκαμε μπροστά σε ένα μεγάλο αδιέξοδο. Δεν είχαμε ούτε την πολυτέλεια αναζήτησης άλλων εναλλακτικών ούτε και χρόνο για  να ανοίξουμε συζητήσεις. Μας παρουσιάστηκε η δελεαστική πρόταση του κ. Γιαλιά , προχωρήσαμε με γοργούς ρυθμούς όλες τις διαδικασίες και ελπίζουμε πλέον όλοι να βρει επιτέλους η ομάδα το δρόμο και τη θέση που της αξίζει. Προσωπικά αν με ρωτήσετε μπορώ να πω ότι με οποιαδήποτε λύση ποτέ δεν θα ήμουν σίγουρος και ικανοποιημένος. Ποτέ και για κανέναν, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως φτάσαμε έως εδώ και που θα μπορούσαμε να καταλήξουμε. Αυτοί που ανησυχούν θα πρέπει να το έχουν υπόψη, πως απ το ολότελα  μας ήρθε μια καλή λύση".

Διάλογος