Ξεπέρασαν τους εαυτούς  τους οι δύο δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων που συμμετείχαν στον 34o Μαραθώνιο της Φρανκφούρτης. Ο Δημήτρης Νταούλας και ο Γιώργος Ντάσκας έκαναν έναν καταπληκτικό αγώνα ,τους πήγαν ακριβώς όπως τα είχαν σχεδιάσει ,με αποτέλεσμα να πετύχουν τους στόχους τους.
Ο Δημήτρης Νταούλας έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση καθώς τερμάτισε σε 2:49:03 πετυχαίνοντας ατομική επίδοση και γιόρτασε την ονομαστική του γιορτή με τον καλύτερο τρόπο. Με την επίδοση αυτή τερμάτισε πρώτος Έλληνας σ’έναν από τους μεγαλύτερους Μαραθώνιους του κόσμου .
Εξαιρετική επίδοση και από τον Γιώργο Ντάσκα. Ο Γιώργος που ταξίδεψε στην πόλη της Γερμανίας με στόχο να τερματίσει κάτω από τις τρεις ώρες τα κατάφερε και με το παραπάνω .Τερμάτισε σε 2:56:29 πετυχαίνοντας ατομική επίδοση και τερματίζοντας για πρώτη φορά κάτω από τις τρεις ώρες. Ο Σύλλογος δίνει «πολλά συγχαρητήρια στους 2 δρομείς μας που είδαν τους κόπους τους και τις προσπάθειες τους να ανταμείβονται ! Μας κάνετε περήφανους και κάνετε τον Σύλλογό μας γνωστό σε Διεθνές επίπεδο !  Καλή αποκατάσταση παιδιά και καλή επιστροφή στην πατρίδα».