Διακρίσεις για τον Σύλλογό Δρομέων Τρικάλων στον 1ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου Λέβαδος που αποτέλεσε τον πρώτο αγώνα της χρονιάς για τους δρομείς . Ο αγώνας που διοργάνωσε ο ΑΚΟΛ (Αθλητικός  Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς ) είχε απόλυτη επιτυχία καθώς περισσότεροι από 400 δρομείς συμμετείχαν και στους 2 αγώνες .
Στον μεγάλο αγώνα των 23,5 χλμ. οι δρομείς απήλαυσαν ένα φανταστικό αγώνα καθώς για αρκετά χιλιόμετρα κινήθηκαν σε ένα πανέμορφο χιονισμένο τοπίο. Ο αγώνας είχε σημείο εκκίνησης την περιοχή των πηγών της Έρκυνας (ΚΡΥΑ)  .Οι δρομείς στην συνέχεια διέσχισαν το φαράγγι  του ΞΕΡΙΑ, πέρασαν από το ανοικτό πέτρινο θέατρο, ανέβηκαν τα 400 σκαλοπάτια που οδήγησαν στο εκκλησάκι του Αγ. Μηνά και στην συνέχεια στο βουνό, μέσα από μονοπάτια δάσους με πεύκα και έλατα έφθασαν στον Προφ. Ηλία, σε υψόμετρο  905 μ., απ’ όπου η θέα προς την πόλη με φόντο τον χιονισμένο Παρνασσό, συνέθεσαν μια ανεπανάληπτη εικόνα.Στην συνέχεια οι δρομείς άρχισαν να κατηφορίζουν και τερμάτισαν πάλι στην περιοχή των πηγών της Ερκύνας . Στον αγώνα συμμετείχαν δύο δρομείς μας , ο Αχιλλέας Χριατάνας και ο Αριστείδης Γκιζλής. Την καλύτερη επίδοση πέτυχε ο Αχιλλέας καθώς τερμάτισε στην 4η θέση γενικής με επίδοση 2:21:21 ξεκινώντας για ακόμη μια χρονιά πολύ δυνατά!. Ο Αριστείδης Γκιζλής ήρθε 16ος με επίδοση 2.38.06.
Στον μικρό αγώνα των 9,5 χλμ. συμμετείχαν τέσσερις δρομείς μας .Την καλύτερη επίδοση πέτυχε ο Δημήτρης Μανίκας καθώς με επίδοση 57:26 τερμάτισε στην πολύ καλή έκτη θέση γενικής. Διάκριση για τον Σύλλογο ήρθε από την Έφη Κατσογιάννη η οποία τερμάτισε σε 1:10:58 και κατέκτησε την τρίτη θέση στις γυναίκες. Στον αγώνα συμμετείχαν και οι Κατερίνα Αλεξίου (1:16:46) και Βάσω Ρούσα (1:15:56)