Σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη έγινε χθες βράδυ από τον ΠΣΑΠ η βράβευση των καλύτερων της περασμένης σεζόν! Ανάμεσα σε αυτούς και ο τεχνικός του Α.Ο. Τρίκαλα Αγγελος Διγκόζης που πήρε το βραβείο ήθους και συναδελφικότητας.

Ο πρώην τεχνικός του Τυρνάβου και επί χρόνια ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ την ώρα της βράβευσης του τόνισε:  «Η στιγμή που θα μου μείνει αξέχαστη είναι το Κύπελλο με την ΑΕΛ, αλλά αυτό που δεν μπορώ να ξεχάσω με τίποτα αν και δεν το έζησα είναι το Ευρωπαϊκό του 2004». Από την πλευρά της διοίκηση των Τρικάλων σε ανακοίνωσή της συγχαίρει των προπονητή: «Η βράβευση του Άγγελου Διγκόζη,στην απονομή βραβείων ΠΣΑΠ,  για το ήθος και τη συναδελφικότητα του, αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα μας  που στην παρούσα περίοδο εργάζεται. Η Διοίκηση του Α.Ο.Τρίκαλα τον συγχαίρει για τη διάκρισή του και είναι σίγουρη ότι θα συνεχίσει να προασπίζεται και να προάγει τις ηθικές αξίες και στο μέλλον τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή»

Τέλος το βραβείο fair play πήρε ο τρικαλινός ποδοσφαιριστής Γιάννης Χλωρός για την αντίδραση του στο παιχνίδι Ηλυσιακός-Νέα Ιωνία.