Ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ, Χάρης Κουτσούρης, κατά την παρουσία του το απόγευμα στο γήπεδο της Μπαλκούρας κατήγγειλε προσπάθεια αποδόμησης της ομάδας από ανθρώπους μέσα στη διοίκηση. Παράλληλα, διέψευσε πως συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Πλεξίδα και πως ο ΑΟΤ έχει πρόβλημα με τη δήλωσή του στη Football League.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Μετά από τρία χρόνια παραμονής μου στα Τρίκαλα και ενασχόλησής μου με την ομάδα, βλέπω μία τεράστια προσπάθεια αποδόμησης και διάλυσης και κατάργησης της ομάδας. Το φαινόμενο είναι πανάκεια ότι πάει να επαναληφθεί ένα αυτοκαταστροφικό γεγονός, να προσπαθούμε να διαλύσουμε την ομάδα μόνοι μας. Γίνεται μία προσπάθεια από ανθρώπους που προσπάθησαν να εμπλακούν διοικητικά στην ομάδα και τους οποίους εκδιώξαμε όταν καταλάβαμε τους σκοτεινούς σκοπούς τους. Βέβαια, αυτοί οι άνθρωποι έχουν αφήσει το στίγμα τους και έχουν ριζώσει στην ομάδα, σε προσωπικό και παίκτες και προσπαθούν να αποδομήσουν την ομάδα. Προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα φαινόμενο καταστροφής. Αυτό δε θα περάσει.

Ο Α.Ο.Τ όπως είπα και το ξαναλέω και είπα και στους παίκτες θα πάει για πρωτάθλημα. Ο Α.Ο.Τ θα έχει την απάντησή του  τη Δευτέρα. Να γνωρίζουν οι παίκτες μέσω αυτής της δήλωσής μου, ότι όποιος δε βρίσκεται τη Δευτέρα για προπόνηση, θα θεωρείται ξένο σώμα για την ομάδα και θα λύσει το συμβόλαιό του, χωρίς καμία συνέπεια. Δεν κυνηγάμε κανένα ποδοσφαιριστή, αλλά τη Δευτέρα όποιος δε βρίσκεται στο γήπεδο θα αποτελεί ξένο σώμα. Αυτοί που προσπαθούν να αποδομήσουν την ομάδα που είναι και Τρικαλινοί, αρκετοί Τρικαλινοί που χαίρονται για αυτή την κατάσταση, θα πάρουν την απάντησή τους από μένα προσωπικά. Η ομάδα έχει ρεπό μέχρι τη Δευτέρα. Το 70% των παικτών που είναι αυτή τη στιγμή στην ομάδα έχουν κάνει συμβόλαια και έχουν πάρει προκαταβολές, άλλοι μεγαλύτερες άλλοι μικρότερες. Οποιος θέλει ας βγει να με διαψεύσει. Όταν ένας παίκτης έχει συμβόλαιο 7 χιλιάδων και έχει πάρει τις πέντε προκαταβολή, πιστεύω ότι είναι ντροπή να μην κατεβαίνει για προπόνηση.

Οι παίκτες δε μου δώσανε κάποια απάντηση. Εγώ τους είπα ότι υπάρχουν δύο δρόμοι. Εκείνος της ομάδος, της επιτυχίας, της ανόδου  και ο δρόμος της φυγής. Οποιος ανήκει σε άλλες τάσεις και επηρεάζεται από ανθρώπους εξωδιοικητικούς που προσπάθησαν να παρεισφρήσουν στην ομάδα με σκοπό να την καταστρέψουν μπορεί να αναχωρήσει.

Δεν θα μιλήσω με ονόματα για Τρικαλινούς που χαίρονται για την κατάσταση της ομάδας, αλλά κάποια στιγμή θα το κάνω. Αυτοί που χαίρονται, χαίρονται φανερά, το εκδηλώνουν φανερά, πλευρίζουν παίκτες μας και πολλά πολλά άλλα".