Με την καλύτερη προοπτική ξεκίνησε η σεζόν στην Α1 για τα Τρίκαλα BC Aries μετά και τη δεύτερη σερί νίκη κόντρα στην Καβάλα. Ωστόσο, η νίκη επισκιάστηκε από την φυγή του Ισλανδού Βίλιαμσον, ο οποίος αποδέχτηκε πρόταση τσεχικής ομάδας και αποχώρησε από την Θεσσαλική πόλη. 

Σε αυτό στάθηκε και ο Κώστας Φλεβαράκης μιλώντας μετά το ματς με την Καβάλα, εκφράζοντας την απογοήτευσή του. Όπως σημείωσε "πρέπει να ξαναφτιαχτούμε από την αρχή".

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

"Για όσους με ξέρουν ούτε μπορώ να κρυφτώ, ούτε να πω ψέματα, δεν μπορώ να χαρώ τις δύο νίκες, δεν είμαστε μηχανές, είμαστε άνθρωποι. Τις δύο τελευταίες μέρες η διάθεση μου έχει πέσει πάρα πολύ και ίσως η νευρικότητα σήμερα της ομάδας να οφείλεται σε αυτό. Όταν φτιάχνεις κάτι και αυτό αμέσως διαλύεται γιατί ένας παίκτης ήδη φεύγει (Βίλιαλμσον) αναρωτιέσαι ως πότε θα γίνεται αυτό. Κάναμε πολύ δουλειά για να είμαστε όλοι μαζί και τώρα από το πρώτο παιχνίδι ψάχνουμε να αντικαταστήσουμε τον Βίλιαλμσον και δεν ξέρω και εγώ ποιόν άλλον αργότερα. Δεν πατάς ένα κουμπί και όλα γίνονται, κάποιοι είναι επαγγελματίες, κάποιοι έχουν οικογένειες, κάποιοι πεθαίνουν μέσα στο γήπεδο και πρέπει κάποια στιγμή να κοιμόμαστε και το βράδυ.

Δεν είναι το θέμα αν μπορούσε η διοίκηση να κάνει κάτι ή όχι, το πιο πιθανό είναι ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ή ίσως θα μπορούσε να κάνει μία προσπάθεια που δεν θα είχε κανένα αποτέλεσμα. Για να είμαι ειλικρινής δεν θα μπορούσε γίνει κάτι άλλο. Η ουσία είναι ότι πρέπει να ξαναφτιαχτούμε από την αρχή. Είναι ένα μεγάλο ατού ότι η πόλη είναι κοντά μας και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και στον κόσμο μας".